Beverwijk Fietschallenge 2019

De Beverwijk Fietschallenge 2019: Goed voor jou én goed voor de Voedselbank IJmond Noord

 

De Beverwijk Fietschallenge 2019 is voorbij! Met 8.580 fietskilometers is de challenge voor 97% gehaald. De komende twee weken gebruiken we om de fietsgegevens te analyseren en de uitreiking van de donatie aan de Voedselbank voor te bereiden. Alle deelnemers krijgen via de interne kanalen te horen wanneer dit plaats gaat vinden. Iedereen enorm bedankt voor de inzet!

 

September is fietsmaand bij de gemeente Beverwijk. We dagen jullie uit om mee te doen met de Beverwijk Fietschallenge 2019. Het is een gezamenlijke actie van de gemeente en IJmond Bereikbaar. Fietsen is goed: voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel! Al je fietskilometers, zowel woon/werkverkeer als privékilometers tellen mee! De challenge loopt van 1 september tot 30 september. We houden jullie op de hoogte!

 

Je fietskilometers zijn geld waard: fiets mee voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand september geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee voor de challenge én zijn geld waard.

 

 Donatie aan de Voedselbank IJmond Noord

Jullie fietsen voor de Voedselbank IJmond Noord. Aan de hand van het aantal deelnemers dat zich aanmeldt voor de fietschallenge, stellen we een kilometerafstand vast die jullie samen in de maand september moeten afleggen. Wanneer jullie deze challenge halen, doneert gemeente Beverwijk € 1.000 aan de Voedselbank IJmond Noord. Het geld wordt besteed aan een dagje uit voor kinderen van gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank.

 

Ook IJmond Bereikbaar draagt bij: tot 20 actieve deelnemers € 300, 21-40 actieve deelnemers € 400, 41 of meer actieve deelnemers € 500.

 

Nog vragen?

Loop even langs bij Tessa Durge of stuur een e-mail aan info@ijmondbereikbaar.nl