Beverwijk Fietschallenge 2019

De Beverwijk Fietschallenge 2019: Goed voor jou én goed voor de Voedselbank IJmond Noord

 

September wordt fietsmaand bij de gemeente Beverwijk. We dagen jullie uit om mee te doen met de Beverwijk Fietschallenge 2019. Het is een gezamenlijke actie van de gemeente en IJmond Bereikbaar. Fietsen is goed: voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!

 

Nu inschrijven, challenge in september

We willen natuurlijk dat zoveel mogelijk collega’s mee doen. Met de zomervakantie voor de deur, roepen we jullie daarom nu al op om je aan te melden voor de fietschallenge. Dus klik op de gele aanmeldbutton en schrijf je in. Het duurt maar 3 minuten.

 

Zo werkt het 

  • Alle medewerkers van de gemeente Beverwijk kunnen mee doen.
  • Aanmelden doe je via de gele knop: dat kan tot donderdag 22 augustus 12.00 uur
  • Schrijf je bij voorkeur in met je zakelijke emailadres. Heb je dat niet, of gebruik je het weinig, dan is een privé-mailadres natuurlijk ook goed.
  • We meten je fietskilometers met de fietsapp Ring-Ring. Die werkt op alle mobiele smartphones, behalve Windows.
  • Vlak voor de start van de challenge (dus eind augustus) krijg je instructies voor het downloaden en gebruik van de fietsapp. Belangrijk: wacht met downloaden en inloggen tot je deze instructies hebt ontvangen.
  • De challenge start op 1 september en loopt af op 30 september. 
  • Al je fietskilometers, zowel woon/werkverkeer als privékilometers tellen mee!

 

Je fietskilometers zijn geld waard: fiets mee voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand september geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee voor de challenge én zijn geld waard.

 

 Donatie aan de Voedselbank IJmond Noord

Jullie fietsen voor de Voedselbank IJmond Noord. Aan de hand van het aantal deelnemers dat zich aanmeldt voor de fietschallenge, stellen we een kilometerafstand vast die jullie samen in de maand september moeten afleggen. Wanneer jullie deze challenge halen, doneert gemeente Beverwijk € 1.000 aan de Voedselbank IJmond Noord. Het geld wordt besteed aan een dagje uit voor kinderen van gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank.

 

Ook IJmond Bereikbaar draagt bij: tot 20 actieve deelnemers € 300, 21-40 actieve deelnemers € 400, 41 of meer actieve deelnemers € 500.

 

Nog vragen?

Loop even langs bij Tessa Durge of stuur een e-mail aan info@ijmondbereikbaar.nl