BFF staat vanaf nu voor Beste Fiets Foto

okt 09 2018

BFF staat vanaf nu voor Beste Fiets Foto

“Is jouw fiets je beste vriend? Laat het zien door de leukste vakantiefoto van jou met je fiets op te sturen”. Met die oproep stuurde IJmond Bereikbaar haar fietsers de zomervakantie in.

 

Dat de fiets veel, vaak en ver wordt meegenomen, mag blijken uit de tientallen inzendingen die binnenkwamen. Haarspeldbochten van de Stelvio in Italië, prachtige berggezichten in het Sauerland en natuurlijk de Franse Mont Ventoux. Op de fiets door Washington en zelfs foto’s uit Chili. Maar ook Nederland leent zich voor prachtige fietstochten: op de Veluwe, door Limburg of op één van de eilanden. En natuurlijk ook dicht bij huis: op of langs ons ‘eigen’ Noordzeekanaal. Programmamanager Sophie Zwetsloot had er een hele klus aan om drie winnaars te selecteren.

 

Deze drie inzendingen worden beloond met een Xtreme Action Camera:

 

Het regent bijna nooit (zeggen ze…)

Marlies van Kooten (TUI Reisbureau Beverwijk) staat breed lachend op de foto met haar collega’s. “De fietsen staan er niet op, want die zitten onder de regencape. Maar je kunt wel zien dat wij niet uit de auto stappen op de pont van Velsen-Noord naar IJmuiden!”

 

 

 

 

 

Absoluut onze nieuwe BFF. Ook op vakantie!

Esther van Duijn (Ichtus College): “We hebben de fietsen voor het eerst meegenomen op vakantie en willen nooit meer anders. We hebben op de fiets zoveel meer van Bretagne en Normandië gezien dan met de auto had gekund.” En voor de oplettende kijker: zien jullie de man of vrouw die een hondje uitlaat?

 

 

Lachen ze je toe of lachen ze je …?

Marcel van der Wurf (Tata Steel) heeft zijn vakantie in de Auvergne doorgebracht. De glimlach op het gezicht van de Alpaca is minstens zo breed als die van Marcel zelf. Dat moet wel een mooie dag zijn geweest.

 

 

 

De prijswinnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gekregen. Natuurlijk ook enorme dank aan alle andere inzenders. We hebben van jullie foto’s en verhalen genoten!

 

Share Post