Buurauto

Slim en schoon autodelen
hero-img

Zakelijk elektrisch autodelen

De auto is niet weg te denken uit het verkeer. En dat hoeft ook niet. Slim gebruik ervan, dat is wel een logische en vanzelfsprekende stap. Steeds meer mensen delen hun eigen auto of gebruiken een deelauto. Ook voor bedrijven is autodelen aantrekkelijk: financieel en voor het milieu.

 IJmond Bereikbaar werkt samen met Buurauto. Zij zijn groot geworden met het aanbieden van deelauto’s  bij particulieren. En nu klaar om deze vorm van duurzame en efficiënte mobiliteit ook te introduceren voor zakelijk gebruik.

Zo werkt het

Buurauto is de elektrische deelauto die je deelt met de bedrijven in je directe omgeving. Gebruiksgemak voor een ieder met afspraken buiten de deur. Geschikt voor grotere en kleine ondernemingen. Toegankelijk met een gebruiksvriendelijke app en overzichtelijke monitoring van gereden ritten en kilometers.

Buurauto zorgt voor gemak en kostenbesparing. Met enkele auto’s wordt een groot aantal bedrijven op één bedrijventerrein bediend voor alle zakelijke ritten.

De voordelen

Minder eigen beheer

Minder of geen poolauto’s in eigen beheer nodig

Met OV naar je werk

Medewerkers kunnen met de fiets of het OV naar het werk komen. Buurauto staat klaar voor zakelijke afspraken buiten de deur.

Kosten-besparend

Je betaalt alleen wanneer je de auto gebruikt

Nauwelijks administratie

Geen noemenswaardige administratie

Ook prive te gebruiken

Werknemers kunnen de poolauto ook in privétijd gebruiken, zonder extra administratie of risico voor de werkgever.

Voor wie?

Buurauto heeft via IJmond Bereikbaar een opstartsubsidie ontvangen uit de Investeringsimpuls duurzame zeehavens Noord-Holland van de Provincie Noord-Holland. Dat betekent dat zij een extra aantrekkelijk aanbod kunnen doen aan bedrijven gelegen in het zeehavengebied van Velsen en Beverwijk: Kagerweg, De Pijp, Noordwijkermeer, Grote Hout, Business Park IJmond, Tata Steel, Averij Haven, IJmond Haven, Haven IJmuiden

Neem contact op met Ronald Vierkant: rvierkant@odijmond.nl of bas@buurauto.nl