DSE Fietschallenge 2019

De DSE Fietschallenge: Goed voor jou én goed voor Sailwise!

 

Update 21 juni 2019: Gefeliciteerd! Jullie hebben de challenge van 2.500 kilometer gehaald en daarmee de gift aan de Stichting Sailwise veilig gesteld! Fiets ook de komende week nog flink door. We maken bij de uitreiking de eindstand bekend en natuurlijk het totaalbedrag dat Sailwise in ontvangst mag nemen.

 

Update 17 juni 2019: De eerste helft van de DSE Fietschallenge zit er al weer op. Wat een enthousiasme wordt er door jullie aan de dag gelegd! We hebben jullie de uitdaging meegegeven om in een maand tijd 2.500 kilometer op de fiets af te leggen. En er staat nu al ruim 1.900 kilometer op de teller. Dat is bijna 4x op en neer van Beverwijk naar Maastricht!

 

Fietsen levert nog meer op. Jullie hebben tot nu toe 51.000 kCal verbrand (dat zijn omgerekend maar liefst 212 Snickers) en 291 kg CO2 bespaard. Ga zo door!

 

Juni is fietsmaand bij DSE. Samen met IJmond Bereikbaar stimuleren we jullie om op de fiets of e-bike naar je werk te komen. Goed voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!

 

  • Fietsen voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand juni geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee. De gift aan Sailwise, die DSE en IJmond Bereikbaar doen wanneer de challenge wordt gehaald kan oplopen tot maar liefst € 1000!

 

Heb je vragen of opmerkingen? Mail naar info@ijmondbereikbaar.nl of loop even langs bij Lidia Reuzenaar.