DSE Fietschallenge 2019

De DSE Fietschallenge: Goed voor jou én goed voor Sailwise!

 

De aanmeldperiode voor de DSE Fietschallenge 2019 is voorbij. Op dit moment verwerken we de gegevens in de fietsapp. Deelnemers ontvangen zeer binnenkort een e-mail met instructies voor het downloaden in inloggen van de app.

 

Juni is fietsmaand bij DSE. Samen met IJmond Bereikbaar willen we jullie extra stimuleren om op de fiets of e-bike naar je werk te komen. Goed voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!

 

Zo werkt het

 

  • Alle medewerkers van DSE kunnen mee doen.
  • Vóór 1 juni krijg je per e-mail instructies voor het downloaden en gebruik van de fietsapp Ring-Ring. Hiermee registreer je je fietskilometers. Belangrijk: wacht met het downloaden van de app totdat je deze instructies hebt gehad. De app werkt niet op Windows-telefoons.
  • Aan de hand van het aantal deelnemers, stellen we de kilometerchallenge vast.
  • Vanaf 1 juni tellen al je fietskilometers, zowel woon/werkverkeer als privékilometers mee voor de challenge.

 

Fiets mee voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand juni geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee. De gift aan Sailwise, die DSE en IJmond Bereikbaar doen wanneer de challenge wordt gehaald kan oplopen tot maar liefst € 1000!