E-bike probeeractie op locatie

Goed nieuws, de e-bike probeeractie van IJmond Bereikbaar is weer van start. Van mei tot oktober kun je als werkgever je medewerkers gratis kennis laten maken met de e-bike als vervoersmiddel voor het woon/werkverkeer. De e-bike zorgt ervoor dat ook de medewerkers die net wat verder weg wonen (en daarom nu nog voor de auto kiezen) overstappen op een vervoersmiddel dat gezonder, vaak sneller én goedkoper is. goed voor de bereikbaarheid, het milieu en de gezondeheid. En wilde je toch de fietsenregeling weer eens onder de aandacht te brengen? Dan is dit een goed moment.

 

Zo werkt het

IJmond Bereikbaar zorgt, in samenwerking met mobiliteitspartner sQoot voor een poule van minimaal 4 verschillende modellen e-bikes. Het aanbod wisselt. De fietsen zijn vier weken beschikbaar. Medewerkers kunnen makkelijk een fiets reserveren. Ze mogen de fiets een week uitproberen voor het woon/werkverkeer en natuurlijk ook voor een ritje in het weekend. We vertellen erbij wat de fietsen kosten (nieuw of jong gebruikt) en wat de mogelijkheden zijn om een e-bike te kopen of te leasen. IJmond Bereikbaar biedt 10% korting op de consumentenprijs. Ook de demo-modellen zelf worden te koop aangeboden. De korting op deze fietsen loopt maar liefst op tot 40%.

 

Meer informatie of aanmelden?

De E-bike probeer-actie wordt door IJmond Bereikbaar gratis aangeboden inclusief posters, teksten en beeld voor interne communicatie én de ondersteuning van sQoot. Als tegenprestatie verwachten we dat de probeeractie  samen met de fietsenregeling (IKB, voorfinanciering etc.) van de werkgever zelf zo actief mogelijk onder de aandacht van de medewerkers wordt gebracht.  Mail of bel voor meer informatie naar info@ijmondbereikbaar.nl of 085-3033922.

 

Alvast nieuwsgierig naar de e-bikes en de mogelijkheden voor koop of lease?
IJmond Bereikbaar doet een aantrekkelijk aanbod voor de aanschaf of lease van een e-bike. Klik op E-bike kopen of leasen via sQoot of E-bike kopen bij lokale leverancier.