E-bike probeeractie op locatie

Goed nieuws, de E-bike probeeractie is weer van start. Na een succesvolle samenwerking in 2016, werken we dit jaar opnieuw samen met sQoot om medewerkers op een makkelijke manier kennis te laten maken met een E-bike.

 

Zo werkt het

Onze mobiliteitspartner sQoot levert voor de periode van 4 weken vijf  verschillende modellen e-bikes bij u op het bedrijf af. Deze mogen door medewerkers gratis uitgeprobeerd worden. Daarna stuurt sQoot een korte enquete uit, waarmee tevredenheid en interesse wordt gemeten. Bij interesse wordt er een aanbod gedaan.

 

Onze ervaring is dat er onder werknemers een goede markt is voor jong gebruikte E-bikes. Na afloop van de probeer-actie krijgen uw medewerkers dan ook direct de mogelijkheid geboden om één van de fietsen voor een aantrekkelijk bedrag over te nemen. Daarnaast zijn er kortingsacties bij lokale rijwielhandelaren en een private lease-aanbod.

 

En is er een bedrijfsregeling die helpt bij de aanschaf van een fiets of e-bike? Dan is dit het moment om deze in te zetten en zo het fietsen bij uw medewerkers te stimuleren.

 

Meer informatie of aanmelden?

De E-bike probeer-actie wordt door IJmond Bereikbaar aangeboden aan de bedrijven die de kopgroep van ons programma vormen. Mail of bel voor meer informatie naar info@ijmondbereikbaar.nl of 085-3033922.

 

Heeft u aangegeven dat uw organisatie in het peloton aansluit, of heeft u nog helemaal geen samenwerkingsovereenkomst met IJmond Bereikbaar, maar is deze actie wèl interessant voor uw medewerkers. Ook dan kunt u even bellen en spreken we door wat er nodig is om dit ook bij uw bedrijf te organiseren.

 

Aantrekkelijk aanbod voor medewerkers
IJmond Bereikbaar doet samen met sQoot een aantrekkelijk aanbod voor de aanschaf of lease van een e-bike. Lees hier de verschillende opties.