ENCI Teams en stand

De eerste maand van de ENCI Fietschallenge zit er op. Het aantal fietskilometers loopt gestaag op. Bij ENCI IJmuiden strijden twee teams tegen elkaar om de teamprijs. De collega’s uit Rotterdam die zich hebben aangemeld én de collega’s uit IJmuiden die niet mee doen met de teamschallenge fietsen wel allemaal mee voor het goede doel. 

 

Op 31 januari is de eerste tussenstand gemeten en team A gaat aan kop. Zij hebben 70,5 % van de voor hen vastgestelde 100% gerealiseerd. Team B blijft vooralsnog steken op 44,2%. Maar in de komende maand kan dit nog best veranderen!

 

De fietsapp nog niet in gebruik? Doe het nu!

Uit de ritregistraties blijkt, dat niet alle collega’s die zich hebben opgegeven voor de challenge ook echt ritten registreren met de fietsapp. Dat is jammer, want daarmee wordt het voor je teamgenoten een stuk lastiger om de 100% challenge te halen. Is er iets aan de hand met de app of heb je een andere reden om toch niet te kunnen fietsen, geef dit dan even door aan Anita of Rino. Wie weet is er een oplossing.

 

Ben je in de veronderstelling dat je niet vaak genoeg naar het werk kunt fietsen om een bijdrage aan de teamchallenge te kunnen leveren, fiets dan in ieder geval mee voor de donatie aan het goede doel. Daar tellen namelijk ook je privéfietskilometers mee. Het is het dus altijd waard om je fietsritten te registreren

 

Op weg naar een mooie donatie

Afhankelijk van het aantal geregistreerde fietskilometers in de fietsapp van Ring-Ring stelt ENCI € 1000 beschikbaar aan het goede doel Muziek aan bed. De challenge was gesteld op 13.500 kilometer. Dat is wellicht wat te optimistisch geweest. Daarbij hebben een aantal van jullie ook wat opstartproblemen gehad met het registreren van de fietskilometers. Daarom stellen we de challenge voor het goede doel bij naar 9.000 kilometer. De staffel is als volgt: 3.500 km  = € 250,  6.500 km = € 600 en 9.000 km = € 1.000. En IJmond Bereikbaar verdubbelt het door jullie bij elkaar gefietste bedrag.

 

Jullie zijn de 4.500 kilometers inmiddels gepasseerd. De eerste € 500 is dus binnen! Nu op naar de volgende mijlpaal. En nog even ter herinnering: al je fietskilometers, dus zowel voor werk als in je privétijd tellen mee. Dus stap ook voor je boodschapjes, een bezoekje aan familie of gewoon een op een mooie zondagmiddag op de fiets!