Etos Fietschallenge 2019

De Etos Fietschallenge 2019: Goed voor jou én goed voor KIKA – team Nina!

 

Update 7 juni: Feestelijke uitreiking donatie aan Kika – Team Nina

De Etos Fietschallenge 2019 is afgelopen. En de challenge van 6.650 fietskilometers is met gemak gehaald. Uiteindelijk waren er zelfs ruim 10.000 fietskilometers met de fietsapp geregistreerd. Felicitaties en kuddos aan alle collega’s die in de maand mei hun beste beentje hebben voorgezet. Dank ook aan Erik Schavemaker, die met zijn ongebreidelde enthousiasme weer zoveel mensen heeft gemotiveerd om aan de fietschallenge mee te doen.

 

Vrijdag om 10.00 uur mochten we aan Nina zelf en haar moeder Lisette de cheque uitreiken: maar liefst € 2.250 voor Kika – team Nina. € 1.000 van DC Etos, € 500 van Olympia Uitzendbureau en € 750 van IJmond Bereikbaar. We weten zeker dat het goed terecht komt.

 

 

 

 

 

Update 23 mei: Kilometerchallenge gehaald

Gefeliciteerd allemaal: al een week voordat de challengeperiode is afgelopen hebben jullie de opgegeven 6.650 fietskilometers al op de teller gezet. Daarmee is de donatie aan Kika – Team Nina veilig gesteld.  Op verzoek van Erik is in de Ring-Ring app het aantal kilometers opgehoogd naar 8.000.  Geen zorgen, dit heeft geen invloed op de donatie. Zo kunnen jullie zien hoeveel er in de hele maand door jullie wordt gefietst. En wie weet tikken jullie de 8.000 kilometer gewoon aan. Zet ‘m op!

 

Update 17 mei: Tussenstand

 

Vincenzo Nibali, Simon Yates, Primoz Roglic, Miguel Ángel López, Mikel Landa en Bauke Mollema zijn dan misschien de toppers in de Giro d’Italia, in de Giro d’ETOS voeren andere namen de lijst aan: Jerry Vreeswijk, Nico Oenen en Marcel Vredenburg vormen na twee weken de top 3. Eerste vrouw in het klassement is Jessica, op de voet – of eigenlijk fiets – gevolgd door Maureen en Sandra.

 

Goed op weg voor een mooie donatie

Na een goede twee weken staat de teller op 4.603 fietskilometers. Jullie zitten dus prachtig op koers om de beoogde 6.650 kilometer te halen. Ga zo door! En nog even ter herinnering: al je fietskilometers, dus zowel voor werk als in je privétijd tellen mee. Dus stap ook voor je boodschapjes, een bezoekje aan familie of gewoon een op een lekkere zondagmiddag op de fiets!

 

De fietsapp nog niet in gebruik? Doe het nu!

Heb je – om wat voor reden dan ook – je wel aangemeld, maar de app nog niet in gebruik? Doe dat dan alsnog. Heb je hulp nodig bij het installeren of inloggen? Loop even langs bij Erik Schavemaker of stuur een mailtje aan info@ijmondbereikbaar.nl met je naam en telefoonnummer en we nemen contact met je op. Ook voor de tweede helft van de fietschallenge is het nog steeds de moeite waard.

 

Fietsenplan ETOS

ETOS heeft overigens voor de medewerkers die in dienst zijn een aantrekkelijk fietsenplan. Wil je hier meer informatie over? Stuur dan een e-mail aan info@ijmondbereikbaar.nl Zij bundelen alle informatie-aanvragen en zorgen ervoor dat deze bij personeelszaken terecht komen.

 

Donatie aan Kika – team Nina

Het goede doel waar jullie voor fietsen is bijzonder. De donatie gaat naar Kika – team Nina. Nina is het nichtje van collega Jessica. Wil je wat meer over haar lezen, klik dan op de link: https://www.runforkika.nl/team-nina 

 

Nog vragen?

Loop even langs bij Erik Schavemaker of stuur een e-mail aan info@ijmondbereikbaar.nl