Etos Fietschallenge 2019

De Etos Fietschallenge 2019: Goed voor jou én goed voor KIKA – team Nina!

Aanmeldperiode verlengd t/m 25 april!

 

Mei is fietsmaand bij Etos. De mooie nieuwe fietsenstalling gaat in gebruik, jullie kunnen gratis e-bikes testen en we dagen jullie uit om mee te doen met onze eigen Giro d’ETOS, Het is een gezamenlijke actie van Etos DC, Olympia Uitzendbureau en IJmond Bereikbaar.

Fietsen is goed: voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!

 

Zo werkt het 

  • Alle medewerkers van ETOS DC en Olympia Uitzendbureau kunnen mee doen.
  • Aanmelden doe je via de gele knop: dat kan van 15 t/m 25 april.
  • Heb je ook vorig jaar ook meegedaan met de ETOS Fietschallenge? Schrijf je dan, als het kan, in met hetzelfde e-mailadres als de vorige keer.
  • Vlak voor de start van de challenge krijg je instructies voor het downloaden en gebruik van de fietsapp Ring-Ring. Hiermee registreer je je fietskilometers. Let op: deze app werkt niet op Windows-telefoons. Natuurlijk wel op Android en Apple.
  • Al je fietskilometers, zowel woon/werkverkeer als privékilometers tellen mee!
  • De challenge start op 1 mei en loopt af op 31 mei. 

 

Je fietskilometers zijn geld waard: fiets mee voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand mei geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee én zijn geld waard.

 

Donatie aan Kika – team Nina

Het goede doel waar jullie voor fietsen is bijzonder. De donatie gaat naar Kika – team Nina. Nina is het nichtje van collega Jessica. Wil je wat meer over haar lezen, klik dan op de link: https://www.runforkika.nl/team-nina 

 

Aan de hand van het aantal deelnemers dat zich aanmeldt voor de fietschallenge, stellen we een kilometerchallenge vast. Wanneer jullie deze challenge gezamenlijk halen, doneert ETOS DC € 1000 en Olympia Uitzendbureau € 500

 

Ook IJmond Bereikbaar draagt bij: als de kilometerchallenge wordt gehaald, doneert IJmond Bereikbaar € 300 bij 0-10 actieve fietsers, € 400 bij 11-15 actieve fietsers of € 500 bij >15 actieve fietsers.

 

Doe mee!

  • Klik op de gele aanmeldknop en meld je aan. Aanmelden kan van 15 t/m 25 april 2019. Daarna is het niet meer mogelijk om mee te doen.
  • Na aanmelding ontvang je binnen een paar dagen (uiteraard voor 1 mei a.s.) per mail de instructies voor het downloaden van de fietsapp van Ring-Ring. IJmond Bereikbaar zorgt ervoor dat je aan de juiste groep wordt toegevoegd. Wacht daarom met downloaden en inloggen tot je de instructiemail hebt ontvangen!
  • Vanaf woensdag 1 mei tellen je fietsritten mee voor de Giro d’Etos!

 

Nog vragen?

Loop even langs bij Erik Schavemaker of stuur een e-mail aan info@ijmondbereikbaar.nl