ETOS Fietschallenge

Van 24 september  t/m 19 oktober is de ETOS Fietschallenge. Samen met IJmond Bereikbaar willen we jullie extra stimuleren om op de fiets of e-bike naar het werk te komen. Goed voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!

 

ETOS Fietschallenge: zo werkt het

  • De aanmeldperiode is inmiddels gesloten. Alle deelnemers krijgen per  mail instructies voor het downloaden en gebruik van de fietsapp Ring-Ring. Hiermee registreer je je fietskilometers. Let op: deze app werkt niet op Windows-telefoons. Natuurlijk wel op Android en Apple.
  • Al je fietskilometers, zowel woon/werkverkeer als privékilometers tellen mee. De challenge start maandag 24 september.

 

Fiets mee voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de challengeperiode geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee. De gift die ETOS doet aan de kinderafdeling van het Brandwondencentrum in Beverwijk kan oplopen tot maar liefst € 1000!

 

Nieuwe deelnemers zijn extra geld waard

Een aantal collega’s kent IJmond Bereikbaar al van het fietsstimuleringsprogramma ‘Goed op weg’. ETOS is hier als werkgever bij aangesloten. Samen nemen we maatregelen om de regio bereikbaar en gezond te houden.

 

Met de ETOS Fietschallenge hopen we dat nog veel meer collega’s zich aansluiten. Het maakt niet uit of je al een verstokte fietser bent, of dat je deze challenge als zetje gebruikt om te starten met fietsen. Voor iedere 10 nieuwe deelnemers doneert IJmond Bereikbaar € 100 extra aan het Brandwondencentrum tot een maximum van € 500. Nog een goede reden dus om je aan te melden en mee te doen!