ETOS fietst voor Brandwondencentrum Beverwijk

nov 13 2018

ETOS fietst voor Brandwondencentrum Beverwijk

Meer dan fanatiek waren ze bij het distributiecentrum van ETOS in Beverwijk: 6000 kilometer fietsen in een maand tijd voor een mooie donatie aan de kinderafdeling van het Brandwondencentrum in Beverwijk? Geen gezeur. Dat wordt gewoon gehaald.

 

24 enthousiaste collega’s van het distributiecentrum hebben meegedaan met de Fietschallenge die samen met IJmond Bereikbaar is georganiseerd. Door zoveel mogelijk te fietsen (naar het werk, en privé) stond aan het einde van de maand de 6.000 kilometer op de teller van fietsapp Ring-Ring.

 

UIteraard stond er een mooie ‘tegenprestatie’ tegenover dit sportieve gedrag. De actie heeft maar liefst 1.250 euro opgebracht voor de kinderafdeling van het Brandwondencentrum in Beverwijk. Dit bedrag is beschikbaar gesteld door ETOS (1000 euro) en IJmond Bereikbaar (250 euro).

 

Sandra de Jong, bestuurslid van de Stichting Vrienden van het Rode Kruis Ziekenhuis, waar het Brandwondencentrum bij hoort, is heel blij met de gift. “Kinderen die bij ons in het Brandwondencentrum worden behandeld, krijgen vaak een klein cadeautje. Om ze even af te leiden, om mee te spelen, of om ze te laten merken dat we het heel stoer vinden dat ze de soms flink pijnlijke behandeling zo goed doorstaan. We zagen precies de bodem van de ‘cadeautjesdoos’. Met dit mooie bedrag kunnen we ‘m weer vullen.”

Share Post