Verras uw medewerkers met een gratis Fietscheck

Hoe leuk is het voor medewerkers wanneer je goede fietsgedrag concreet door je werkgever wordt beloond. Je komt naar je werk en daar wordt je fiets ter plaatse gratis gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. De reparatie-actie is in de professionele handen van de fietsenmakers van FietsNed.

 

Zo werkt het

  • Medewerkers kunnen hun fiets laten controleren op voorvork,  stuur pen/stuur, kop/achterlamp, kabels, versnelling, bel, handvatten, zadel, banden, naven, velgen, slagen, verlichting, remmen, pedalen, cranks, trapas, vering en ketting.
  • IJmond Bereikbaar regelt voor u de afspraken met onze partner FietsNed en verzorgt de communicatiemiddelen om de actie intern te kunnen promoten.
  • U kiest of u de reparatie 1 of 2 dagdelen wilt aanbieden.
  • Een dagdeel is 4 uur en kost € 295 excl. BTW. Dit is exclusief materiaal dat nodig is voor eventuele reparaties.
  • Optioneel kunt u de kosten voor materiaal afkopen voor kleine reparaties voor een maximum bedrag van € 200. Alleen daadwerkelijk gedane reparaties worden in rekening gebracht tot het maximum genoemde bedrag. U ontvangt bij de factuur een overzicht van de reparaties inclusief handtekening van de betreffende werknemer.
  • Per dagdeel kunnen ongeveer 16 tot 20 fietsen worden nagekeken.

 

U kiest of alleen medewerkers die mee doen met het fietsprogramma ‘Goed op weg’ uitgenodigd worden, of dat alle medewerkers die op de fiets naar het werk komen voor deze fietscheck in aanmerking komen. Uit ervaring weten we dat de gratis fietscheck enorm wordt gewaardeerd door uw medewerkers. Niets leuker dan een onverwacht cadeautje.

 

Vervolgstap

Wilt u de reparatie-actie inplannen? Neem dan even contact met ons op: info@ijmondbereikbaar.nl of 085-3033922. We gaan graag voor u aan de slag.

 Ik kies:
1 dagdeel, kosten € 295,- ex. BTW en ex. reparatiekosten2 dagdelen, kosten € 590,- ex. BTW en ex. reparatiekosten

Betaalwijze:
Ik betaal de reparatiekosten achteraf o.b.v. de daadwerkelijk verrichte reparaties.Ik wil de reparatiekosten afkopen tot een maximum bedrag van € 200 ex. BTW. Alleen daadwerkelijke reparaties worden in rekening gebracht tot aan dit maximum bedrag.

Factuuradres: