Heliomare Fietschallenge 2019

De Heliomare Fietschallenge: Goed voor jou én goed voor de HelioHeroes!

 

De Heliomare Fietschallenge 2019 is van start!

 

Juni is fietsmaand bij Heliomare. Samen met IJmond Bereikbaar willen we jullie extra stimuleren om op de fiets of e-bike naar je werk te komen. Goed voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!

 

  • Fiets mee voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand juni geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee. De gift aan HelioHeroes, die Heliomare en IJmond Bereikbaar doen wanneer de challenge wordt gehaald kan oplopen tot maar liefst € 2000!

De ludieke aftrap door bestuursvoorzitter Jan Welmers.

 

Gratis e-bike uitproberen?

In de maand juni is het op de vestigingen in Wijk aan Zee en Heemskerk ook weer mogelijk om gratis een e-bike uit te proberen. Hierover krijg je een aparte mail met informatie en een link om een fiets te reserveren. Doelgroep zijn medewerkers die 8 km of verder van het werk wonen en/of medewerkers die nu met de auto naar het werk komen. Heb je vragen? Loop even langs bij personeelszaken: Bianca van der Meeren.