Heliomare Fietschallenge 2019

De Heliomare Fietschallenge: Goed voor jou én goed voor de HelioHeroes!

 

Update 21 juni 2019: Gefeliciteerd! De kilometerchallenge van 6.500 fietskilometers is gehaald. Jullie hebben de donatie aan de HelioHeroes veilig gesteld. Fiets de komende week ook nog flink door, dan kunnen we bij de uitreiking vertellen hoeveel kilometer jullie in een maand tijd hebben weggetrapt en hoeveel CO2 daarmee is bespaard.

 

Update 17 juni 2019:  De eerste helft van de Heliomare Fietschallenge zit er al weer op. Wat een enthousiasme wordt er door jullie aan de dag gelegd! We hebben jullie de uitdaging meegegeven om in een maand tijd 6.500 kilometer op de fiets af te leggen. En er staat nu al bijna 5.000 kilometer op de teller. Dat is bijna 5x op en neer van Wijk aan Zee naar Parijs!

 

Fietsen levert nog meer op. Jullie hebben tot nu toe 143.000 kCal verbrand (dat zijn omgerekend maar liefst 595 Snickers) en 744 kg CO2 bespaard. Ga zo door! We horen de HelioHeroes al zachtjes juichen.

 

  • Fietsen voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand juni geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee. De gift aan HelioHeroes, die Heliomare en IJmond Bereikbaar doen wanneer de challenge wordt gehaald kan oplopen tot maar liefst € 2000!

De ludieke aftrap door bestuursvoorzitter Jan Welmers.

 

Gratis e-bike uitproberen?

In de maand juni is het op de vestigingen in Wijk aan Zee en Heemskerk ook weer mogelijk om gratis een e-bike uit te proberen. Hierover krijg je een aparte mail met informatie en een link om een fiets te reserveren. Doelgroep zijn medewerkers die 8 km of verder van het werk wonen en/of medewerkers die nu met de auto naar het werk komen. Heb je vragen? Loop even langs bij personeelszaken: Bianca van der Meeren.