Heliomare Fietschallenge 2019

De Heliomare Fietschallenge: Goed voor jou én goed voor de HelioHeroes!

 

De aanmeldperiode voor de Heliomare Fietschallenge 2019 is voorbij. Op dit moment verwerken we de gegevens in de fietsapp. Deelnemers ontvangen zeer binnenkort een e-mail met instructies voor het downloaden in inloggen van de app.

 

Juni is fietsmaand bij Heliomare. Samen met IJmond Bereikbaar willen we jullie extra stimuleren om op de fiets of e-bike naar je werk te komen. Goed voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!

 

Meedoen met de fietschallenge? Zo werkt het.

 

  • Alle medewerkers van Heliomare kunnen mee doen.
  • Vóór 1 juni krijg je per e-mail instructies voor het downloaden en gebruik van de fietsapp Ring-Ring. Hiermee registreer je je fietskilometers. Belangrijk: wacht met het downloaden van de app totdat je deze instructies hebt gehad. De app werkt niet op Windows-telefoons.
  • Aan de hand van het aantal deelnemers, stellen we de kilometerchallenge vast.
  • Vanaf 1 juni tellen al je fietskilometers, zowel woon/werkverkeer als privékilometers mee voor de challenge.

 

De ludieke aftrap door bestuursvoorzitter Jan Welmers.

Fiets mee voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand juni geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee. De gift aan HelioHeroes, die Heliomare en IJmond Bereikbaar doen wanneer de challenge wordt gehaald kan oplopen tot maar liefst € 2000!

 

Gratis e-bike uitproberen?

In de maand juni is het op de vestigingen in Wijk aan Zee en Heemskerk ook weer mogelijk om gratis een e-bike uit te proberen. Hierover krijg je een aparte mail met informatie en een link om een fiets te reserveren. Doelgroep zijn medewerkers die 8 km of verder van het werk wonen en/of medewerkers die nu met de auto naar het werk komen. Heb je vragen? Loop even langs bij personeelszaken: Bianca van der Meeren.