Loyaliteitsprogramma Blijf op weg

Het loyaliteitsprogramma van IJmond Bereikbaar heet ‘Blijf op weg’. En dat is niet voor niets: heb jij eenmaal de keuze gemaakt om vaker op de fiets naar je werk te gaan, dan doet IJmond Bereikbaar van alles om je op de fiets te houden! Het doel? Samen blijven werken aan een gezonde, bereikbare en schone IJmond.

 

Kijk bij de actuele acties of like ons op Facebook. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.

 

 

Het hele jaar acties, nieuwtjes én een goed gevoel

  • We zorgen er voor dat je weet hoeveel je hebt gefietst en hoeveel calorieën je daarmee verbrandt en hoeveel CO2 –uitstoot er door jou niet in de lucht komt. Altijd leuk om te vertellen op verjaardagen, tegen je collega’s in de kantine of tijdens die gezellige buurtBBQ.
  • We zetten leuke, uitdagende acties uit. Doe mee en maak kans op mooie prijzen!
  • De nieuwe, verbeterde fiets-app komt er aan! Heel handig voor je ritregistratie. Ook zie je wie de meeste kilometers maakt in de IJmond. Misschien ben jij dat wel?
  • Daarnaast spaar je met de app automatisch punten die je kunt inwisselen bij lokale winkels en webwinkels.
  • Voert jouw werkgever in 2017 een actief fietsstimuleringsbeleid? Meer voordeel voor jou: extra opties in de app en extra acties vanuit IJmond Bereikbaar.
  • Alle fietsers van IJmond Bereikbaar kunnen meedoen aan het loyaliteitsprogramma. Soms doet iedereen automatisch mee, andere keren moet je je aanmelden om kans te maken op de prijzen. Dat hoor je natuurlijk op tijd.