Actuele acties ‘Blijf op weg’

Zomer 2018 – Fotowedstrijd: Is jouw fiets je beste vriend?

 

Dank jullie wel voor alle inzendingen! De winnaars zijn bekend.

Lees hier het nieuwsbericht.

 

De IJmond heeft vakantie! Wat ga je doen? Op stap in Nederland of het buitenland? Of houd jij het bedrijf draaiend, terwijl je collega’s zich omdraaien op hun stretcher? IJmond Bereikbaar wenst iedereen een heerlijke zomer.

 

We vinden het leuk om te zien hoe jij de zomer doorbrengt. Doe mee met de fotowedstrijd ‘Is jouw fiets je beste vriend’ en maak kans op mooie prijzen. Laat zien welke leuke dingen jij met je fiets onderneemt en stuur je vrolijke, originele (vakantie)foto van jou met je fiets aan ons op: info@ijmondbereikbaar.nl

 

Prijzenpakket

De drie leukste inzendingen belonen we met een Nikkei Extreme X6 – 4K action camera met Wi-Fi inclusief bijbehorende selfiestick t.w.v. € 95 per set

 

Lees hier de spelregels.

 

 

Maart 2018 – Goede voornemens… zijn vanaf nu goede gewoontes. Afgelopen. De winnaars zijn bekend. Kijk hier voor het nieuwsbericht.

 

De ergste kou is bijna voorbij. ’s Morgens en ’s avonds is het alweer langer licht. En het eerste groen laat zich voorzichtig zien. 2018 is begonnen! Hoe staat het met je goede voornemens? Sport je meer, eet je gezond(er), zorg je goed voor jezelf? En… hoe ga je naar je werk? Op de fiets natuurlijk!

 

Goede voornemens zijn vanaf nu goede gewoontes. Fietsen maakt fit, geeft ruimte in je hoofd, bespaart je geld én zelfs vaak tijd. Fietsen is iets wat je gewoon doet.

 

Cadeaukaart van bol.com

Ook dit jaar willen we jullie graag aan IJmond Bereikbaar blijven binden. Laat aan ons en aan je collega’s zien dat de fiets of e-bike voor jou een vanzelfsprekende keuze is. Fiets je in de maand maart minimaal 2x per week naar en van je werk en geef je deze fietsritten aan ons door, dan krijg je van ons een cadeaukaart van bol.com ter waarde van € 10,-

 

Hoofdprijs en 24 extra prijzen

En dat is nog niet alles. IJmond Bereikbaar verloot nog een prachtige hoofdprijs en 24 extra prijzen onder alle fietsers die op de fiets naar hun werk gaan en deze ritten registreren bij IJmond Bereikbaar.

 

Hoofdprijs: De Nationale Musicalcard t.w.v. € 200

Met deze cadeaukaart koop je tickets voor musicals, concerten, theatershows, cabaret of familievoorstellingen. Kijk voor het aanbod op http://www.stage-entertainment.nl

 

Kans maken op deze prijs? Je fietst in de maand maart 3x per week naar en van je werk én je woon/werkafstand is minimaal 8 km enkele reis.

 

Extra prijzen: 24x de Sport & Fit cadeaukaart t.w.v. € 25

 

Kans maken op deze prijs? Je fietst in de maand maart 3x per week naar en van je werk.

 

Jouw collega’s ook op de fiets

Wie van jouw collega’s komen nog niet of maar een enkele keer op de fiets en zouden dat best (vaker) kunnen doen? Dit is het moment om met deze goede gewoonte te beginnen. Zorg ervoor dat zij zich nu inschrijven als fietser bij IJmond Bereikbaar en de fiets uit de schuur halen. Ze profiteren meteen mee van de eerste challenge en krijgen bij 2x fietsen per week de cadeaukaart van bol.com thuisgestuurd.

 

Aanmelden kan direct online: www.ijmondbereikbaar.nl/aanmelden-nieuwe-fietser

 

Wij zorgen voor toegang tot de fietsapp van Ring-Ring zodat zij hun ritten kunnen registreren en de andere voordelen van de fietsapp ervaren.

 

Fietsritten registreren

Om in aanmerking te komen voor de cadeaukaart van Bol.com of andere prijzen uit het prijzenpakket is het verplicht je fietsritten te registreren met de fietsapp van Ring-Ring. Deelnemers van het eerste uur kunnen hun ritten nog wel handmatig blijven registreren met het online ritregistratieformulier. Dit moet binnen 7 werkdagen na afloop van de maand maart. Later is niet mogelijk, je ritten tellen dan niet mee.

 

Heb je de app nog niet? Kijk hier voor meer informatie en download m nu!

Je geeft je ritten automatisch door, spaart voor kortingen bij lokale winkeliers en fietst mee voor een goed doel.

 

De grote kleine lettertjes

Lees hier de spelregels van de challenge ‘Goede Gewoonte!’

 

 

December 2017 – Pieken in de december! Afgelopen! De winnaars zijn bekend. Kijk hier voor het nieuwsbericht.

Geldig van 1 t/m 31 december 2017

 

Het is alweer december. Is voor jullie het jaar ook zo snel voorbij gegaan? Laten we 2017 samen feestelijk uitluiden én goede voornemens maken voor 2018. We nodigen je uit om te laten zien dat je ook de laatste weken van dit jaar op de fiets naar je werk gaat. Want pieken in december, dat willen we toch allemaal?

 

Prijzenfestijn én verrassing

Om jullie te bedanken voor alle fietskilometers in 2017 en te motiveren om ook komend jaar vaak de fiets te kiezen als vervoersmiddel voor je werk, pakken we deze maand extra uit. We verloten maar liefst 100 prijzen onder alle fietsers die actief zijn én hun fietsritten registeren. Dus zowel via het online ritregistratieformulier als met de app.

 

Inloggegevens kwijt?

Heb je de afgelopen maanden je fietsritten aan ons doorgegeven, blijf dat dan vooral doen. Fiets je nog wel actief maar is het registreren er een beetje bij ingeschoten? Pak het dan nu weer op: registreer je fietsritten automatisch met de fietsapp van Ring-Ring, of vul 1x per maand het online ritregistratieformulier in. Voor correcte registraties hebben we natuurlijk ook de juiste contactgegevens nodig. Ben je de afgelopen twee jaar verhuisd, heb je een nieuw e-mailadres of ben je veranderd van werkgever? Je kunt hier gemakkelijk je gegevens updaten en de inlogcodes voor de app of het ritregistratieformulieraanvragen.

 

Kadootje voor iedereen

Voor IJmond Bereikbaar zijn alle fietsers winnaars. Daarom delen we deze maand aan iedereen die zich aangesloten heeft bij IJmond Bereikbaar een kadootje uit. Nieuwsgierig?

 

JA, verras mij!

 

Veel plezier en veel fietskilometers in december!

 

 

September 2017 – Gooi alle remmen los! Afgelopen. De winnaars hebben hun prijzen inmiddels ontvangen.

Geldig van 1 t/m 30 september 2017

 

De zomervakantie is voorbij. We zijn relaxed en uitgerust en gaan weer aan het werk. En of je nou een actieve of zon-aanbiddende vakantie hebt gehad, de ervaring is dat we vaak wat dikker terug komen dan dat we zijn vertrokken. Voel jij ze ook zitten? De Italiaanse pizzapunten, de Duitse bratwurst, de stokbroodjes met Franse kaas, de BBQ-hamburgers en kippenpootjes… De oplossing ligt voor de hand: hup, op de fiets, en snel een beetje!

 

We hebben een heerlijke nazomer voor jullie besteld, dus gooi alle remmen los. Neem je minimaal 2x per week de fiets naar je werk en registreer je je ritten? Dan maak je kans op actieve, relaxte of juist heel handige prijzen. Fiets mee! Je bent niet te stoppen!

 

Fietsritten registreren

Registreer je fietsritten automatisch met de fietsapp van RingRing. Eenvoudig en bovendien met allerlei leuke extra’s. Heb je de app nog niet? Download ‘m nu

 

Hoofdprijs

Kies een activiteit bij Action Planet t.w.v. € 250  Wie neem je mee? Die leuke collega’s, je vrienden of je gezin? Het kan allemaal.

 

De hoofdprijs wordt verloot onder de fietsers die aantoonbaar minimaal 2x per week de fiets gebruiken voor het woon/werkverkeer én waarbij de woon/werkafstand minimaal 8 kilometer is.

 

Extra prijzen

Onder alle fietsers die in september aantoonbaar minimaal 2x per week op de fiets komen, verloten we 5x een Bongo Relax bon t.w.v. € 50 en 15x een fietshouder voor je smartphone t.w.v. € 15

 

Lees hier de spelregels van de challenge ‘Gooi alle remmen los!’

 

Augustus 2017 – Foto wedstrijd: Is jouw fiets je beste vriend? Afgelopen. De winnaars zijn bekend.

Geldig van 1 t/m 31 augustus 2017

 

De IJmond heeft vakantie! Wat ga je doen? Op stap in Nederland of het buitenland? Of houd jij het bedrijf draaiend, terwijl je collega’s zich omdraaien op hun stretcher? IJmond Bereikbaar wenst iedereen een mooie augustus-maand.

 

We vinden het leuk om te zien hoe jij de zomer doorbrengt. Doe mee met de fotowedstrijd ‘Is jouw fiets je beste vriend’ en maak kans op mooie prijzen. Laat zien welke leuke dingen jij met je fiets onderneemt en stuur je vrolijke, originele (vakantie)foto van jou met je fiets op: info@ijmondbereikbaar.nl

 

Prijzenpakket

De leukste inzending belonen we met een Nikon Coolpix S33 onderwatercamera met extra geheugen en beschermcase t.w.v. € 280

 

Plaats 2 t/m 5 mogen een mooie fietstas t.w.v. € 50 uitzoeken bij Fietsenhandel van Doorn

 

Fietsen en registreren

Fietsen en registeren is ook in de vakantiemaand belangrijk! Onder alle deelnemers die in de maand augustus fietsen en hun fietsritten registreren (app én online ritregistratieformulier) verloten we 20x een set van 4 smartphone cameralensjes t.w.v. € 20,-

 

De grote kleine lettertjes

Lees hier de spelregels van ‘ Is jouw fiets je beste vriend?’ 

 

 

Juli challenge: Tour de IJmond

Geldig van 1 t/m 31 juli 2017 Afgelopen. De winnaars zijn bekend.

 

De 104e editie van de Tour de France begint op zaterdag 1 juli 2017. En wat een toeval… de Tour de IJmond ook! Doe je mee? Fiets je eigen individuele tijdrit (gewoon de terugweg eens een keertje sneller dan normaal), pak een duinroute voor de bergetappe of fiets samen met je collega’s en vorm een kopgroep. Hoe je het doet, maakt niet uit, als het maar op de fiets is!

 

De Tour de France bestaat uit 21 etappes. Voor de Tour de IJmond vinden we 10 etappes genoeg. Dus kom je in de maand juli minimaal 10 keer op de fiets naar je werk en geef je je ritten aan ons door, dan maak je kans op één van de zomerse prijzen!

 

Extra uitdaging, extra prijzen met de fietsapp

Slimme fietsers gebruiken de fietsapp van Ring-Ring. Naast de punten die je spaart voor korting en de donatie aan het goede doel waar je voor meefietst, zie je ook hoe ver en hoe vaak andere IJmond Bereikbaar-fietsers fietsen. Hoort jouw werkgever bij de kopgroep van IJmond Bereikbaar, dan zie je in een aparte groep zelfs terug wie van je collega’s de app gebruikt. Wat is nou leuker dan elkaar een beetje te ‘kietelen’: een extra fietsritje zorgt er misschien wel voor dat jij en niet je collega in de top 5 staat…

 

De app telt al jouw ritten automatisch. Dit betekent dat je ze niet meer maandelijks aan ons hoeft door te geven en zo dus altijd kans maakt op de prijzen uit de challenges. Onder de app-gebruikers verloten we ook nog eens 15 Powerbanks: een handige mobiele oplader voor je telefoon, laptop of tablet.

Dus heb je de app nog niet? Download ‘m nu en stap op de fiets. Zo wordt fietsen nog leuker!

 

Hoofdprijs juli challenge

We maken iemand blij met een Fletcher Hotel 2-daagse All-In: Met zijn tweeën culinair genieten van een 4-gangen diner,

overnachting en een uitgebreid ontbijtbuffet in een Fletcher hotel naar keuze* t. w.v. € 145

* Voorwaarden vermeld zoals op de website van Fletcher Hotels

 

Extra prijzen

  • 4x cadeaubon voor watersportactiviteit naar keuze (suppen, blo-karten, golfsurfen) aan zee bij Seaside Sports voor 2 personen t.w.v. € 50
  • 20x Uitgebreid strandpakket t.w.v. € 25
  • Onder de app-gebruikers 10x een powerbank t.w.v. € 20

 

Lees hier de spelregels van Tour de IJmond

 

 

Juni challenge: Heb jij de zomer in je bol? Afgelopen. Lees hier wie de winnaars zijn.

Geldig van 1 t/m 30 juni 2017

 

De zomer staat weer voor de deur! En zeg nou zelf: dan is fietsen naar je werk geen inspanning maar ontspanning. Wij zouden IJmond Bereikbaar niet zijn, als we je toch nog willen uitdagen: Fiets zo veel, ver en vaak als maar kan! De hoofdprijs van deze maand gaat naar de fietser die in juni de meeste fietskilometers maakt en registreert. Ook de nummers 2 t/m 5 zetten we in het zonnetje. Dus lange-afstand-rijder: dit is je kans!

 

Gebruik de fietsapp van Ring-Ring voor extra kilometers

Slimme fietsers gebruiken de fietsapp van Ring-Ring. Naast alle leuke extra’s die deze fietsapp biedt, tellen voor deze challenge je privéritten ook mee. Woon je dus niet zo ver van je werk, maar fiets je in het weekend of ‘s avonds wel regelmatig een ‘rondje IJmond’, dan maak je ook kans op de hoofdprijs.

Heb je de app nog niet? Download ‘m nu en stap op de fiets. Zo wordt fietsen nog leuker!

 

100% op de fiets

Fiets je niet zo ver, maar wel heel vaak? Doe in juni extra je best en stap iedere werkdag op de fiets. We verloten 15x een fietsaccessoire-pakket t.w.v. € 25 onder alle fietsers die hun persoonlijke 100% halen en hun ritten registreren (fietsapp of ritregistratieformulier).

 

Dit is het prijzenpakket

 

Hoofdprijs

Kadobon t.w.v. € 250 van Kampeerwinkel Smitveld in Heemskerk. Smitveld doet er bovendien nog een Contigo drinkfles bij!

 

Extra prijzen

  • 4x een rug- of fietstas die bij je past t.w.v. € 50. Verkrijgbaar bij Ronald’s Adventure in Beverwijk. Ronald vult de prijs aan met 2 bidons per winnaar.
  • 15x Fietsaccessoire-pakket t.w.v. € 25
  • 10x een fietsrouteboek

 

Lees hier de spelregels van ‘De zomer in je bol’!

 

 

Mei challenge: Fiets in het voorjaar! Afgelopen. Lees hier wie de winnaars zijn.

Geldig van 1 t/m 31 mei 2017

 

Fiets jij het voorjaar lekker door? Dat is nu nog leuker met de fietsapp van Ring-Ring.

 

Download de app nu, fiets en maak kans op mooie prijzen.

Je spaart, bespaart, wordt uitgedaagd én steunt een goed doel.

 

IJmond Bereikbaar verloot in mei onder gebruikers van de app de volgende prijzen:

 

Hoofdprijs: Twee nachtjes in een Buitengewone Bed & Breakfast voor 2 personen

Extra prijzen: 2x uitgebreide lunch aan het strand voor 2 personen, 5x servicebeurt voor je fiets i.s.m. fietsenhandel Van Doorn

 

Nog geen app maar wel op de fiets? Ook daar zijn we blij mee. IJmond Bereikbaar verloot 25x een fietsroutegids onder alle deelnemers – met of zonder app – die in de maand mei fietsen en de fietsritten registreren.

 

Ritregistratie 

Gebruik je de fietsapp van Ring-Ring, dan hoef je geen ritregistratieformulier mee in te vullen. Je fietsritten worden automatisch aan ons doorgegeven. Wil je weten hoe dat werkt? Lees hier de informatie over de app.

 

Gebruik je de fietsapp van Ring-Ring nog niet en wil je wel meedingen naar 1 van de 25 fietsrouteboekjes? Vergeet dan niet om in de eerste week van juni je fietsritten door te geven met het online ritregistratieformulier.

 

Lees hier de Spelregels Fiets in het voorjaar.

 

 

April challenge: Blijf fan van je fiets! Afgelopen. Dit zijn de winnaars!

Geldig van 1 t/m 30 april 2017

 

Het is weer lente! De ochtend straalt je tegemoet, de avonden zijn weer lekker lang licht. Alles roept: ik stap op de fiets!

 

IJmond Bereikbaar zorgt er ook in de maand april voor dat jij regelmatig voor je fiets kiest om naar je werk te gaan. Iedereen die blijft fietsen én de fietsritten blijft registreren, wordt verrast met een vrolijk voorjaarscadeautje. Daarnaast is er weer een prachtig prijzenpakket.

 

Hoofdprijs: Twee 1e rangtickets met 4-gangen diner voor Dinershow Pandora

Extra prijzen: 5x borrel&bites, 5x high tea en 10x bloemenbon

 

Meedoen?

Stap op je fiets en vul aan het eind van de maand het ritregistratieformulier. Fietsen levert op!

 

Lees hier de spelregels van ‘Fan van je fiets’

 

Maart challenge: Maak van maart ‘MAXImaart’! Afgelopen! Dit zijn de winnaars.

Geldig van 1 t/m 31 maart 2017

 

Of je de afgelopen maanden een doorzetter of een winterdipper was, dat maakt nu niet meer uit. Nieuwe lente, nieuw geluid! Jij stapt weer fluitend op de fiets.

 

IJmond Bereikbaar daagt je uit om iedere werkdag  de auto te laten staan en op de fiets naar je werk gaan. Haal jouw persoonlijke 100% en maak kans op mooie prijzen.

 

Hoofdprijs: een ballonvaart voor 2 personen t.w.v. € 300

Extra prijzen: 10x een fanatieke fietstas en 25x een fiks-je-fiets pakketje

 

Meedoen? Dan even aanmelden

Pak jij deze uitdaging op en wil je kans maken om in de prijzen te vallen? Meld je dan nu aan. We vragen alleen je naam en kaartnummer. Dit nummer staat vermeld op je IJmond Bereikbaar Pas. Aanmelden kan tot 15 maart 2017.

 

Klik hier: Ik doe mee met de challenge ‘MAXImaart’.

 

Lees hier de spelregels van ‘Maximaart

 

Januari challenge: Fris op je werk! Afgelopen. Lees hier wie de winnaars zijn.

Geldig van 1 t/m 31 januari 2017

 

2016 is voorbij gevlogen. Dit jaar heeft u vaak de auto laten staan en bent u op de fiets naar het werk gekomen. En wat doet u in 2017? Pak de fiets en kom met een frisse neus binnenstappen.

 

Om u extra te motiveren zetten we weer een leuke uitdagende challenge voor u klaar. Fiets in de maand januari minstens net zoveel als u in november heeft gedaan (en liefst natuurlijk nog een keertje vaker) en u maakt kans op mooie prijzen.

 

Hoofdprijs: een weekendje weg voor twee

En ook: 5x een warme winterjas, 5x een bioscooppakket en 5x een filmpakket

 

Meedoen? Dan even aanmelden

Wilt u meedoen met de challenge ‘Fris op je werk’ en kans maken om in de prijzen te vallen? Meld u dan nu aan. We vragen alleen uw naam en pasnummer. Dit nummer staat op de IJmond Bereikbaar Pas vermeld. Aanmelden kan tot 15 januari 2017.

 

Klik hier: Ik doe mee met de challenge ‘Fris op je werk’.

 

Extra prijzen voor registratie met de Fietsapp

Onder de fietsers die hun ritten in januari met de IJmond Bereikbaar fietsapp aan ons doorgeven verloten we nog extra prijzen. Win bijvoorbeeld een smartphonehouder voor op je fiets of een warm winters fietspakket.

Heb je de app nog niet? Download ‘m nu in de appstore (Apple) of Playstore (Android), registreer je eenmalig op de website www.themobilitymakers.today en ervaar het gemak.

 

Lees hier de spelregels van Fris op je werk.

 

 

Echte toppers fietsen door!November challenge: NOvember? GOvember! Afgelopen. Lees hier wie de winnaars zijn.

Geldig van 1 t/m 30 november 2016

 

De dagen worden korter en de ochtenden donker. Stap jij nog op de fiets naar je werk? Natuurlijk: winterjas aan, sjaal en handschoenen uit de kast. Echte toppers fietsen door!

 

IJmond Bereikbaar zorgt er ook in november voor dat je meer dan voldoende redenen hebt om te blijven fietsen. Trommel je fietsende collega’s op en fiets minstens net zoveel ritten als in de maand september (en liefst natuurlijk nog meer). Dan maken jullie als bedrijf kans op mooie prijzen.

 

Prijzenpakket

Hoofdprijs van de challenge ‘NOvember? GOvember!’ is een voetbaltafel voor in de kantine. Daarnaast geeft IJmond Bereikbaar 2x een dartbord en 2x een gezelschapsspel weg.

 

Beloning voor individuele toppers

Naast de bedrijven die we in het zonnetje zetten, worden ook weer een aantal individuele toppers met leuke prijzen beloond. Kom jij in de maand november 15x of vaker op de fiets? Dan maak je kans op een regenpak (we moeten realistisch zijn…).

Daarnaast verloten we extra prijzen onder de ‘ambassadeurs’. Ben je ambassadeur en lukt het je om je score van de maand september minimaal te evenaren? Wie weet ligt er dan binnenkort een verrassing bij je op de mat.

 

Lees hier de spelregels van ‘NOvember? GOvember!’

 

Fiets je FitOktober challenge: Fiets je Fit

Geldig van 1 t/m 31 oktober 2016. Afgelopen. Lees hier wie de winnaars zijn.

 

Oktober… het wordt wat donkerder, wat kouder en misschien ook wel wat natter. Is dat een reden om de fiets te laten staan? Welnee! IJmond Bereikbaar roept alle deelnemers aan ‘Goed op Weg – op de fiets’ op om als het even kan juist vaker te fietsen. Goed voor je lijf, fijn  momentje om je hoofd leeg te maken en ook nog eens goed voor het milieu. Dus blijf op weg!

 

Nog een extra reden nodig om jezelf te motiveren die extra fietsrit mee te pakken? In oktober maak je kans op een prachtige fiets inclusief accessoires naar keuze t.w.v. € 1.100 mede mogelijk gemaakt door fietsenhandel van Doorn. Ook de extra prijzen zijn zeker de moeite waard: een introductieles golf voor twee personen op de Golfbaan van Spaarnwoude, een gezond maaltijdpakket of een maand gratis sporten.

 

Lees hier de spelregels van Fiets je Fit

 

 

Fiets jouw tent naar de 100%September Challenge: Fiets jouw tent naar de 100%

Geldig van 1 t/m 30 september. Afgelopen. Lees hier wie de winnaars zijn.

 

In de maand september roept IJmond Bereikbaar de deelnemende bedrijven op om met elkaar de uitdaging aan te gaan. Wie heeft na de zomervakantie zijn medewerkers weer zo snel mogelijk in het zadel? Doe mee! Er is een leuk prijzenpakket beschikbaar.

 

We berekenen voor alle bedrijven hun 100% score: aantal ingeschreven deelnemers x het aantal dagen per maand dat zij werken. Dat is namelijk het maximum aantal dagen dat ze op de fiets kunnen komen. Het bedrijf dat in september het dichtst bij deze 100% komt, wint de hoofdprijs: een teamuitje voor maximaal 15 personen. Daarnaast geven we als extra prijs 5x de IJmond Bereikbaar taart weg. Ook krijgen op individueel niveau 25 deelnemers de Fiets je fit – goodiebag. Genoeg redenen dus om mee te doen.

 

Lees hier de spelregels ‘Fiets jouw tent naar de 100%.

 

Logo Fietsenhandel van Doorn10% korting op servicebeurt bij Fietsenhandel van Doorn

Geldig van 1 september t/m 31 maart 2017. Op vertoon van IJmond Bereikbaar Pas.

 

Op vertoon van uw IJmond Bereikbaar pas krijgt u bij fietswinkel Van Doorn 10% korting op een servicebeurt van uw fiets. Kan uw ketting wel een drupje olie gebruiken, of zijn uw banden aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak bij Van Doorn in Beverwijk, Heemskerk of Velserbroek.

 

 

Paviljoen Beach Inn IJmuidenTweede drankje gratis bij Beach Inn IJmuiden

Geldig van 1 juli t/m 30 augustus. Afgelopen

 

Fiets een rondje door de IJmond en trakteer jezelf daarna op een  lekker kopje koffie of een drankje aan het strand. Bij Beach Inn krijgt u op vertoon van uw IJmond Bereikbaar pas het tweede drankje gratis.

 

 

IJB StrandpakketHet IJmond Bereikbaar strandpakket

Juli 2016. Afgelopen

 

Bent u in de maand juni meer dan 10 keer met de fiets naar uw werk gekomen? Onder deze fietsers verloten we 25x het IJmond Bereikbaar strandpakket.  Het strandpakket wordt mede mogelijk gemaakt door Holland en Barret.