Dit zijn onze partners

Amazing Wheelz

Amazing Wheels is specialist in bijzondere tweewielers en fietsgerelateerde producten. Ze lopen voorop in het aanbieden van producten die aansluiten bij de huidige modetrends, mobiliteitsbehoeften en vraag naar hoogwaardige recreatie.

 

Beach Inn IJmuiden

Zon, zee en strand. Strijk bij Beach Inn neer na een dagje fietsen of wandelen in het nationale park Zuid-Kennemerland, of gewoon na een heerlijk dagje strand. Je kunt hier terecht voor een hapje en een drankje in een ontspannen sfeer.

 

Fietsenhandel Van Doorn

Fietsenwinkel Van Doorn is de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde fietswinkel met filialen in Beverwijk, Heemskerk en Velserbroek. Hun vriendelijke klantbenadering zorgt ervoor dat er inmiddels al heel wat tevreden klanten rondfietsen. Van Doorn heeft een breed assortiment fietsen en e-bikes. Natuurlijk kunt u ook bij hen terecht voor het periodieke onderhoud van uw fiets.

 

Kennemer Theater

Cabaret, theater of een leuk concert. Kennemer theater is hét theater van de Noordelijke IJmond. Een afwisselend programma en een gezellig café maken het Kennemer Theater de plek voor een gezellig avondje uit.