Nova College fietschallenge

De Nova College Fietschallenge! Doe mee voor een mooie prijs én het goede doel!

Een goed begin van 2019 met de Nova College Fietschallenge. Nova Fit en IJmond Bereikbaar willen jullie extra stimuleren om op de fiets of e-bike naar het werk te komen. Goed voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!

 

Zo werkt het

 

  • Alle medewerkers van alle Nova College locaties kunnen mee doen.
  • Je schrijft je in door het online aanmeldformulier in te vullen. Aanmelden kan van 14 t/m 22 januari 2019.
  • Door je aanmelding vorm je automatisch een team samen met de collega’s van jouw vestiging die zich ook aangemeld hebben.
  • De uitdaging: Je fietst in de periode van 1 februari t/m 15 maart 2019  gemiddeld minstens 2x per week maar natuurlijk liever (veel) vaker heen en terug naar je werk.
  • Je fietsritten registreer je met de fietsapp van Ring-Ring. Let op: deze app werkt niet op Windows-telefoons; wel op android en apple. Wacht nog even met het downloaden van deze app. Je krijgt eerst een instructie van IJmond Bereikbaar.
  • Met je woon/werkritten maak je kans op een mooie teamprijs. Al je geregistreerde fietskilometers (dus ook privé) tellen mee voor een gift aan het goede doel.

 

Prijs voor het winnende team!

Welke Nova-locatie fietst de meeste woon/werkritten bij elkaar in de challengeperiode? Het winnende team staat een mooie prijs te wachten. Bestaat jouw team uit minder deelnemers dan dat van een andere locatie? Geen nood! De grootte van het team geeft niet de doorslag. We berekenen namelijk per team hoeveel ritten er minimaal gereden moeten worden. Dat is de basis van 100%. Het team dat daar het meest overheen gaat heeft gewonnen. Bij een gelijke uitslag wordt de prijs tussen deze teams verloot. Heeft aan het einde van de aanmeldperiode een team minder dan 5 deelnemers , dan worden deze deelnemers aan een ander team toegevoegd. Meedoen kan dus altijd.

 

Fiets mee voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Het draagt allemaal bij aan je gezondheid.  Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de challengeperiode geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee voor een gift aan het goede doel: de Nederlandse Stichting Sekolah Sepak Bola Belanda op Ambon. De gift kan oplopen tot maar liefst € 1000 van het Nova College. En IJmond Bereikbaar verdubbelt het bedrag dat jullie bij elkaar fietsen.

 

Aanmelden

  • Klik op de gele aanmeldknop en schrijf je in. Aanmelden kan van maandag 14 januari t/m dinsdag 22 januari 12.00 uur. Belangrijk: Ook als je al bekend bent bij IJmond Bereikbaar moet je je wel even inschrijven voor de challenge.
  • Na aanmelding ontvang je binnen een paar dagen (uiteraard voor 1 februari 2019) per mail de instructies voor het downloaden van de fietsapp van Ring-Ring. Wacht met het downloaden van de app totdat je deze instructie hebt ontvangen. IJmond Bereikbaar zorgt er namelijk eerst voor dat je aan de juiste groep(en) wordt toegevoegd: IJmond Bereikbaar, Nova College en jouw Nova team.
  • Vanaf 1 februari 2019 tellen je fietsritten mee voor de Nova College Fietschallenge.

 

Nog vragen?

Nog vragen over de challenge of de fietsapp? Kijk even bij de spelregels of de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je meer weten, mail of bel dan even met het team van IJmond Bereikbaar: info@ijmondbereikbaar.nl of 085-3033922.