Nova College Fietschallenge

De Nova College Fietschallenge is goed op weg. Meer dan 90 collega’s vormen 8 teams in Beverwijk, IJmuiden, Haarlem en Hoofddorp.

Nieuwsgierig welke teams aan kop gaan? Klik op ‘De stand’ en je weet het!

 

De Nova College Fietschallenge! Je fietst voor een mooie prijs én het goede doel!

Een goed begin van 2019 met de Nova College Fietschallenge. Nova Fit en IJmond Bereikbaar willen jullie extra stimuleren om op de fiets of e-bike naar het werk te komen. Goed voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!

 

Zo werkt het

 

  • De uitdaging: Je fietst in de periode van 1 februari t/m 15 maart 2019  gemiddeld minstens 2x per week maar natuurlijk liever (veel) vaker heen en terug naar je werk.
  • Je fietsritten registreer je met de fietsapp van Ring-Ring. Dus neem je mobiel mee en controleer even voor vertrek of sensing en je GPS aanstaan.
  • Met je woon/werkritten maak je kans op een mooie teamprijs. Al je geregistreerde fietskilometers (dus ook privé) tellen mee voor een gift aan het goede doel.

 

Prijs voor het winnende team!

Welke Nova College -locatie fietst de meeste woon/werkritten bij elkaar in de challengeperiode? Het winnende team staat een mooie prijs te wachten. Bestaat jouw team uit minder deelnemers dan dat van een andere locatie? Geen nood! De grootte van het team geeft niet de doorslag. We berekenen namelijk per team hoeveel ritten er minimaal gereden moeten worden. Dat is de basis van 100%. Het team dat daar het meest overheen gaat heeft gewonnen. Bij een gelijke uitslag wordt de prijs tussen deze teams verloot. Heeft aan het einde van de aanmeldperiode een team minder dan 5 deelnemers , dan worden deze deelnemers aan een ander team toegevoegd. Meedoen kan dus altijd.

 

Fiets mee voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Het draagt allemaal bij aan je gezondheid.  Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de challengeperiode geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee voor een gift aan het goede doel: de Nederlandse Stichting Sekolah Sepak Bola Belanda op Ambon. De gift kan oplopen tot maar liefst € 1000 van het Nova College. En IJmond Bereikbaar verdubbelt het bedrag dat jullie bij elkaar fietsen.

 

Nog vragen?

Nog vragen over de challenge of de fietsapp? Kijk even bij de spelregels of de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je meer weten, mail of bel dan even met het team van IJmond Bereikbaar: info@ijmondbereikbaar.nl of 085-3033922.