Patina Fietschallenge 2019

De Patina Fietschallenge 2019: Goed voor jou én goed voor de Hartstichting.

 

September wordt fietsmaand bij Patina. We dagen jullie uit om mee te doen met de Patina Fietschallenge 2019 en jullie kunnen gratis een e-bike uitproberen. Het is een gezamenlijke actie van Patina en IJmond Bereikbaar. Fietsen is goed: voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!

 

Nu inschrijven

Met de zomervakantie voor de deur, roepen we jullie nu al op om je aan te melden voor de fietschallenge. Dus klik op de gele aanmeldbutton en schrijf je even in. Over het reserveren van de e-bikes krijgen jullie eind augustus meer informatie.

 

Zo werkt het 

  • Alle medewerkers van Patina Dakdenkers kunnen mee doen.
  • Aanmelden doe je via de gele knop: dat kan tot donderdag 22 augustus 12.00 uur
  • Schrijf je bij voorkeur in met je patina-emailadres. Heb je dat niet, dan is een privé-mailadres natuurlijk ook goed.
  • We meten je fietskilometers met de fietsapp Ring-Ring. Die werkt op alle mobiele smartphones, behalve Windows.
  • Vlak voor de start van de challenge (dus eind augustus) krijg je instructies voor het downloaden en gebruik van de fietsapp Ring-Ring. Belangrijk: wacht met downloaden en inloggen tot je deze instructies hebt ontvangen.
  • Al je fietskilometers, zowel woon/werkverkeer als privékilometers tellen mee!
  • De challenge start op 1 september en loopt af op 30 september. 

 

Je fietskilometers zijn geld waard: fiets mee voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand september geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee voor de challenge én zijn geld waard.

 

Donatie aan De Hartstichting

Het goede doel waar jullie voor fietsen is de Hartstichting. Lees hier wat de Hartstichting allemaal doet. Aan de hand van het aantal deelnemers dat zich aanmeldt voor de fietschallenge, stellen we een kilometerafstand vast, die jullie samen in een maand tijd af moeten leggen. Wanneer jullie deze challenge  halen, doneert Patina € 500.

 

Ook IJmond Bereikbaar draagt bij: als de kilometerchallenge wordt gehaald, doneert IJmond Bereikbaar € 300 bij 0-10 actieve fietsers, € 400 bij 11-15 actieve fietsers of € 500 bij meer dan 15 actieve fietsers.

 

De totale gift kan dus oplopen tot € 1000,-

 

Nog vragen?

Loop even langs bij Paula of Donna of stuur een e-mail aan info@ijmondbereikbaar.nl