Patina Fietschallenge 2019

De Patina Fietschallenge 2019: Goed voor jou én goed voor de Hartstichting.

 

De Patina Fietschallenge 2019 is voorbij! Jullie kilometerchallenge is ruim gehaald. Gefeliciteerd! De komende twee weken gebruiken we om de fietsgegevens te analyseren en de uitreiking van de donatie aan de Hartstichting voor te bereiden. Alle deelnemers krijgen via de interne kanalen te horen wanneer dit plaats gaat vinden. Iedereen enorm bedankt voor de inzet!

 

September is fietsmaand bij Patina. We dagen jullie uit om mee te doen met de Patina Fietschallenge 2019 en jullie kunnen gratis een e-bike uitproberen. Het is een gezamenlijke actie van Patina en IJmond Bereikbaar. Fietsen is goed: voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel! Al je fietskilometers, zowel woon/werkverkeer als privékilometers tellen mee. De challenge loopt van 1 tot en met 30 september. We houden jullie op de hoogte!

 

 

Je fietskilometers zijn geld waard: fiets mee voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand september geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee voor de challenge én zijn geld waard.

 

Donatie aan De Hartstichting

Het goede doel waar jullie voor fietsen is de Hartstichting. Lees hier wat de Hartstichting allemaal doet. Aan de hand van het aantal deelnemers dat zich aanmeldt voor de fietschallenge, stellen we een kilometerafstand vast, die jullie samen in een maand tijd af moeten leggen. Wanneer jullie deze challenge  halen, doneert Patina € 500.

 

Ook IJmond Bereikbaar draagt bij: als de kilometerchallenge wordt gehaald, doneert IJmond Bereikbaar € 300 bij 0-10 actieve fietsers, € 400 bij 11-15 actieve fietsers of € 500 bij meer dan 15 actieve fietsers.

 

De totale gift kan dus oplopen tot € 1000,-

 

Nog vragen?

Loop even langs bij Paula of Donna of stuur een e-mail aan info@ijmondbereikbaar.nl