Rabobank verrast Inloophuis Kennemerland

nov 13 2018

Rabobank verrast Inloophuis Kennemerland

Een mooie zonnige dag, een prachtige bos bloemen en een cheque ter waarde van 550 euro. Dat zijn natuurlijk prima ingrediënten voor een bijzonder bezoekje aan een bijzonder huis: het Inloophuis Kennemerland.

 

Ongeveer 15 enthousiaste collega’s van Rabobank IJmond (kantoor Velserbroek) hebben meegedaan met de Fietschallenge die samen met IJmond Bereikbaar is georganiseerd. Door zoveel mogelijk te fietsen (naar het werk, maar ook voor privéritjes) stond er aan het einde van de maand maar liefst 1.694 kilometer op de teller van fietsapp Ring-Ring. Daarmee zijn 33.150 kilocalorieën verbrand en is 246.500 gr CO2 bespaard. Een prachtig resultaat!

 

En dat was nog niet alles. Het fietsen hoefde namelijk niet voor niets. De actie heeft maar liefst 550 euro opgebracht voor het Inloophuis Kennemerland. Dit bedrag is beschikbaar gesteld door de Rabobank (400 euro) en IJmond Bereikbaar (150 euro).

 

Coördinatoren van het Inloophuis in Santpoort-Noord, Manon Boom en Eline Wielinga, zijn dolblij met de gift. ‘Het Inloophuis Kennemerland is een warme, laagdrempelige plek waar kankerpatiëntenen hun naaste omgeving terecht kunnen voor een luisterend oor, lotgenotencontact, hulp, informatie en allerlei activiteiten die hen helpen bij hun herstel. We gebruiken dit geld om onze gasten te trakteren op een gezellige kerstviering met een lekkere lunch.’

Share Post