RKZ Fietschallenge 2019 – teams en stand

Tussenstand 18 maart

De RKZ Fietschallenge 2019 is op de helft. Team B3 gaat aan kop, gevolgd door Team A3. En daarna maar liefst drie teams in de achtervolging: de winnaar van vorig jaar ‘A5 Snijdend specialisme’, Team Psychiatrie en Psychologie en Team OK.

 

Naam team# deelnemers% gefietst
Team B3 Gynaecologie / Obstetrie en poli Gynaecologie, Kraamzorg548
Team A3 / Kinderafdeling1740
Team Kliniek A5 Snijdend specialisme1636
Team Klinische Psychiatrie, Poli Psychiatrie en Poli Psychologie836
Team OK Algemeen, Anesthesie, Chirurgie en Recovery2036
Team Radiologie1933
Team Therapie632
Team apotheek1328
Gemixt team925
Team B2 Brandwondencentrum1125
Team B6 ICU1125
Team Personeelsflat623
Team communicatie622
Team verpleging621
Team Laboratorium518
Team A4 / Cardiologie en Functieafdeling Cardio715
Team Spoedeisende Hulp615
Team Kelder614
Team Poli's72

 

Hoe gaat het?

We hebben met wat tegenslag te maken: het weer was afgelopen week natuurlijk bar en boos. Wat een bikkels en doorbijters die deze wind en hoosbuien met de fiets getrotseerd hebben.

 

Daarnaast zien we uit de rapportages van de fietsapp terug dat een groot deel van de deelnemers geen of maar heel weinig fietsritten registreert. Dat is niet de ervaring die we herkennen van de fietschallenge vorig jaar. Ook krijgen we signalen van fietsers dat ze de app wel willen gebruiken, maar dat het registreren niet goed gaat. Natuurlijk is dit direct teruggekoppeld aan onze provider. Die vindt dat ook oprecht vervelend en is hard aan de slag om uit te zoeken waar het mis gaat en hoe we dit kunnen oplossen.

 

Fietsen voor het goede doel

Ondanks dat lang niet alle ritten geregistreerd worden, staat de teller van de app toch al dik over de 17.000 fietskilometers. Dat is al over de helft van de uitdaging die we jullie hebben meegegeven. Dus blijf fietsen. Naar je werk en privé. Voor je eigen gezondheid en natuurlijk de donatie aan Kind & Brandwond.

 

Stap op de fiets!

Achter de schermen werken we hard aan een oplossing voor de ritregistratie. Blijf de fietsapp wel zoveel mogelijk gebruiken. We willen er vanuit IJmond Bereikbaar voor zorgen dat de fietschallenge hoe dan ook een leuke en gezonde ervaring voor jullie is en houden jullie op de hoogte.