RKZ Fietschallenge

Gezond en fit zijn is belangrijk bij het RKZ. Daarom hebben we voor de maand april een mooie uitdaging voor je: doe mee met de RKZ-Fietschallenge. Maak met je afdeling kans op een mooie prijs én fiets mee voor een gift aan een goed doel naar keuze!

 

Zo werkt het

 

  • Iedereen die mee wil doen met de fietschallenge heeft zich inmiddels aangemeld. Meer dan 200 collega’s fietsen mee en zijn verdeeld over 20 teams.
  • Je fietst in de maand april minimaal 5x maar natuurlijk liever (veel) vaker heen en terug naar je werk.
  • Je ritten worden geregistreerd met de fietsapp van Ring-Ring. Alle deelnemers hebben een mail ontvangen met instructies over het downloaden van en inloggen met de fietsapp van Ring-Ring.  Heb je deze mail niet gekregen? Neem dan contact met ons op: info@ijmondbereikbaar.nl

 

 

Teamuitje voor de winnaars!

Fietst jouw team de meeste woon/werkritten bij elkaar in de maand april? Dan winnen jullie een goed verzorgd, actief teamuitje. Om zowel grote als kleine teams evenveel kans te geven gaat het om het hoogste percentage. Bij een gelijke uitslag wordt de prijs tussen deze teams verloot.

 

Rekenvoorbeeld RKZ Fietschallenge

 

Fiets mee voor het goede doel

Alle fietskilometers die in de maand april door jullie met de fietsapp worden geregistreerd, tellen mee voor een gift aan een goed doel dat jullie mogen kiezen. Dat zijn je woon/werkritten én de kilometers die je privé fietst. De donatie kan oplopen tot maar liefst € 500.