RNH Fietschallenge 2019

De RNH Fietschallenge 2019: Goed voor jou én goed voor Het Landje van Gruijters

 

September wordt fietsmaand bij Recreatie Noord-Holland. We dagen jullie uit om mee te doen met de RNH Fietschallenge 2019. Het is een gezamenlijke actie van RNH en IJmond Bereikbaar. Fietsen is goed: voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!

 

Nu inschrijven, in september de challenge

Met de zomervakantie voor de deur, roepen we jullie nu al op om je aan te melden voor de fietschallenge. Dus klik op de gele aanmeldbutton en schrijf je even in. Het duurt maar 3 minuten.

 

Zo werkt het 

  • Alle medewerkers van RNH kunnen mee doen.
  • Aanmelden doe je via de gele knop: dat kan van tot donderdag 22 augustus 12.00 uur.
  • Schrijf je bij voorkeur in met je RNH-emailadres. Heb je dat niet of gebruik je het weinig, dan is een privé-mailadres natuurlijk ook goed.
  • We meten je fietskilometers met de fietsapp Ring-Ring. Die werkt op alle mobiele smartphones, behalve Windows.
  • Vlak voor de start van de challenge (dus eind augustus) krijg je instructies voor het downloaden en gebruik van de fietsapp Ring-Ring. Belangrijk: wacht met downloaden en inloggen tot je deze instructies hebt ontvangen.
  • De challenge start op 1 september en loopt af op 30 september. 
  • Al je fietskilometers, zowel woon/werkverkeer als privékilometers tellen mee!

 

 

Je fietskilometers zijn geld waard: fiets mee voor het goede doel

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, maar je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand september geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee voor de challenge én zijn geld waard.

 

Donatie voor Het Landje van Gruijters

Het goede doel waar jullie voor fietsen is bijzonder. De donatie gaat naar Stichting Duurzaam Natuurbeheer Het Landje van Gruijters.

Aan de hand van het aantal deelnemers dat zich aanmeldt voor de fietschallenge, stellen we een kilometerafstand vast die jullie samen in de maand september moeten afleggen. Wanneer jullie deze challenge halen, doneert RNH maar liefst € 1.000.

 

Ook IJmond Bereikbaar draagt bij: als de kilometerchallenge wordt gehaald, doneert IJmond Bereikbaar € 300 bij 0-10 actieve fietsers, € 400 bij 11-20 actieve fietsers of € 500 bij meer dan 20 actieve fietsers.

 

De totale gift kan dus oplopen tot € 1500,-

 

Nog vragen?

Loop even langs bij Francis van Loon of stuur een e-mail aan info@ijmondbereikbaar.nl