Tata Steel Fietschallenge 2019

De Tata Steel Fietschallenge 2019: Goed voor jou én goed voor Stichting Buurtgezinnen.

 

September wordt fietsmaand bij Tata Steel. We dagen jullie uit om mee te doen met alweer de 3e editie van de Tata Steel Fietschallenge. Het is een gezamenlijke actie van Tata Steel en IJmond Bereikbaar. Fietsen is goed: voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!

 

Nu inschrijven

Met de zomervakantie voor de deur, roepen we jullie nu al op om je aan te melden voor de fietschallenge. Dus klik op de gele aanmeldknop en schrijf je even in. Het duurt maar 3 minuten.

 

Zo werkt het

 

  • Alle medewerkers van Tata Steel kunnen mee doen.
  • Aanmelden doe je via de gele knop: dat kan tot donderdag 22 augustus 12.00 uur
  • Heb je al eerder met een fietschallenge meegedaan, schrijf je dan weer in met hetzelfde emailadres. Is het de eerste keer, schrijf je dan bij voorkeur in met je Tata Steel-emailadres. Heb je dat niet of gebruik je het weinig, dan is een privé-mailadres natuurlijk ook goed.
  • We meten je fietskilometers met de fietsapp Ring-Ring. Die werkt op alle mobiele smartphones, behalve Windows.
  • Vlak voor de start van de challenge (dus eind augustus) krijg je instructies voor het downloaden en gebruik van de fietsapp Ring-Ring. Belangrijk: wacht met downloaden en inloggen tot je deze instructies hebt ontvangen.
  • De challenge start op 1 september en loopt af op 30 september. 
  • Al je fietskilometers, zowel woon/werkverkeer als privékilometers tellen mee!

 

Je fietskilometers zijn geld waard: fiets mee voor het goede doel

Heel veel collega’s van Tata Steel weten al dat fietsen prettig, snel en makkelijk is. Kom jij nog met de auto, pak dan nu je kans en probeer het fietsen eens uit. Dat hoeft echt niet iedere dag: met 2 per week maak je er al gauw een gezonde gewoonte van.

 

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, en daarbij zal je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand september geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee voor de challenge én zijn geld waard.

 

Donatie aan Stichting Buurtgezinnen

Het goede doel waar jullie voor fietsen is bijzonder. De donatie gaat naar Buurtgezinnen.

 

Aan de hand van het aantal deelnemers dat zich aanmeldt voor de fietschallenge, stellen we een kilometerafstand vast die jullie met z’n allen moeten volbrengen. Wanneer jullie deze challenge gezamenlijk halen, doneert Tata Steel maar liefst € 2.500 aan dit mooie lokale initiatief.

 

Ook IJmond Bereikbaar draagt bij: als de kilometerchallenge wordt gehaald, doneert IJmond Bereikbaar € 500 bij 0-100 actieve fietsers en € 1.000 bij meer dan 100 actieve fietsers.

 

De totale gift kan dus oplopen tot € 3.500,-

 

“Buurtgezinnen zorgt ervoor dat ouders weer op adem kunnen komen en kinderen zich positief kunnen blijven ontwikkelen. Gezinnen die overbelast zijn (vraaggezinnen) worden gekoppeld aan gezinnen in de buurt die ondersteuning willen geven (steungezinnen). Steunouders zijn ervaren ouders met een groot hart die graag wat willen doen voor een ander gezin. Met de donatie van Tata Steel willen we de gezinnen in Velsen, Heemskerk en Beverwijk graag verrassen. We bedanken jullie nu al voor jullie inzet en hopen dan ook op veel fietskilometers.”

– Barbara van der Meij – Coördinator Buurtgezinnen Velsen

 

Nog vragen?

Loop even langs bij of stuur een e-mail aan Sylvia Bus: sylvia.bus@tatasteeleurope.com of stuur een e-mail aan info@ijmondbereikbaar.nl