Tata Steel Fietschallenge 2019

De Tata Steel Fietschallenge 2019: Goed voor jou én goed voor Stichting Buurtgezinnen.

 

De Tata Steel Fietschallenge 2019 is voorbij! De kilometerchallenge van 42.500 kilometer is ruim gehaald. Gefeliciteerd! De komende twee weken gebruiken we om de fietsgegevens te analyseren en de uitreiking van de donatie aan stichting Buurtgezinnen voor te bereiden. Alle deelnemers krijgen via de interne kanalen te horen wanneer dit plaats gaat vinden. Iedereen enorm bedankt voor de inzet!

 

September is fietsmaand bij Tata Steel. We dagen jullie uit om mee te doen met alweer de 3e editie van de Tata Steel Fietschallenge. Het is een gezamenlijke actie van Tata Steel en IJmond Bereikbaar. Fietsen is goed: voor je gezondheid, het milieu én ook nog eens voor het goede doel!  Al je fietskilometers, zowel woon/werkverkeer als privékilometers tellen mee! De challenge loopt van 1 tot en met 30 september. We houden jullie op de hoogte!

 

Je fietskilometers zijn geld waard: fiets mee voor het goede doel

Heel veel collega’s van Tata Steel weten al dat fietsen prettig, snel en makkelijk is. Kom jij nog met de auto, pak dan nu je kans en probeer het fietsen eens uit. Dat hoeft echt niet iedere dag: met 2 per week maak je er al gauw een gezonde gewoonte van.

 

Fietsen naar je werk is natuurlijk heel erg goed, en daarbij zal je zal ook verrast zijn over de hoeveelheid kilometers die je privé kunt fietsen. Even naar de winkel, naar de sportclub, naar familie of vrienden. Pak zoveel mogelijk de fiets. Alle fietskilometers (dus woon/werk én privé) die in de maand september geregistreerd worden met de fietsapp, tellen mee voor de challenge én zijn geld waard.

 

Donatie aan Stichting Buurtgezinnen

Het goede doel waar jullie voor fietsen is bijzonder. De donatie gaat naar Buurtgezinnen.

 

Aan de hand van het aantal deelnemers dat zich aanmeldt voor de fietschallenge, stellen we een kilometerafstand vast die jullie met z’n allen moeten volbrengen. Wanneer jullie deze challenge gezamenlijk halen, doneert Tata Steel maar liefst € 2.500 aan dit mooie lokale initiatief.

 

Ook IJmond Bereikbaar draagt bij: als de kilometerchallenge wordt gehaald, doneert IJmond Bereikbaar € 500 bij 0-100 actieve fietsers en € 1.000 bij meer dan 100 actieve fietsers.

 

De totale gift kan dus oplopen tot € 3.500,-

 

“Buurtgezinnen zorgt ervoor dat ouders weer op adem kunnen komen en kinderen zich positief kunnen blijven ontwikkelen. Gezinnen die overbelast zijn (vraaggezinnen) worden gekoppeld aan gezinnen in de buurt die ondersteuning willen geven (steungezinnen). Steunouders zijn ervaren ouders met een groot hart die graag wat willen doen voor een ander gezin. Met de donatie van Tata Steel willen we de gezinnen in Velsen, Heemskerk en Beverwijk graag verrassen. We bedanken jullie nu al voor jullie inzet en hopen dan ook op veel fietskilometers.”

– Barbara van der Meij – Coördinator Buurtgezinnen Velsen

 

Nog vragen?

Loop even langs bij of stuur een e-mail aan Sylvia Bus: sylvia.bus@tatasteeleurope.com of stuur een e-mail aan info@ijmondbereikbaar.nl