Toogethr Cycles

De gratis fiets-naar-je-werk-app

Zo gezond en veilig mogelijk naar je werk

Gemotiveerd door de fiets-naar-je-werk-app Toogethr Cycles

Met veel plezier introduceert IJmond Bereikbaar de nieuwe, gratis fiets-naar-je-werk-app Toogethr Cycles. Met de app spaar je punten voor je gefietste woon/werkkilometers. Die punten ruil je in voor cadeau’s in de webshop of kun je doneren aan het goede doel. Kom je nog steeds (bijna) dagelijks naar je werk, of ga je binnenkort weer beginnen ‘op kantoor’? Je neigt er misschien naar om in de auto te stappen. Sta er even bij stil: is het nodig? De fiets biedt zoveel meer!

Veel mensen die een woon/werkafstand tot 8 kilometer hebben, fietsen al naar het werk. Fietsen is gezond: omdat je meteen in beweging bent, en ook omdat je nauwelijks in de actieradius van andere mensen hoeft te zijn. Anderhalve meter afstand houden is niet moeilijk. De fietsapp Toogethr Cycles maakt fietsen nog leuker. 

Zo werkt de fietsapp

 • Download de app Toogethr Cycles  in de Play Store of App Store.
 • Maak een account aan met je zakelijke e-mailadres; je wordt dan aan de community van jouw werkgever toegevoegd.
 • Start je een fietsrit? Klik in de app op start. Ben je op de plaats van bestemming klik op stop.
 • Met je woon/werkritten verdien je punten. Die wissel je in voor cadeau’s of geef je aan het goede doel. 
 • De app motiveert ook met persoonlijke challenges. Al je fietskilometers (dus woon/werk én recreatief) tellen mee.
 • En ook leuk: je kunt in de app makkelijk afspraken maken met collega’s om samen te fietsen.

Goed om te weten

 • Heeft jouw zorginstelling, school of bedrijf meerdere locaties en fiets je de ene dag naar locatie A en de andere naar locatie B? De app houdt daar rekening mee. Je verdient punten, ongeacht naar welke locatie je fietst.
 • Maak je tijdens het fietsen gebruik van de pont en moet je even wachten bij de oversteek? Geen punt. De app houd je gegevens 20 minuten ‘vast’. Zodra je weer verder fietst, wordt je rit weer automatisch opgepakt.
 • Ben je vergeten de app aan te zetten voordat je vertrekt? Dat is wel balen. Je kunt een rit niet achteraf nog toevoegen. Als je je fietsritten in plant, ontvang je een kwartier van te voren een herinnering. Dat helpt!
 • Heb je vaste dagen waarop je fietst? Plan je fietsritten dan in. Ook dan krijg je voor vertrek een seintje om je te helpen herinneren om de app aan te zetten.
 • Ben je vergeten de app uit te zetten als je op je bestemming bent? Geen nood, de app schakelt zelf na 20 minuten uit.

Werk jij op de Trompet?

Voor bedrijventerrein De Trompet hebben we één gezamenlijke community opengesteld: De Trompet Heemskerk. Iedereen die op De Trompet 1 en 2 werkt, meldt zich aan met het zakelijke emailaccount van het eigen bedrijf. Je wordt dan direct aan de community ‘De Trompet Heemskerk’ toegevoegd.  

Belangrijk: 

Dit zijn de bedrijven die we al kennen: Overzicht bedrijven De Trompet (pdf)

Krijg je bij het aanmaken van je account de melding ‘jouw bedrijf is nog niet bekend bij Toogethr’? Niet getreurd: stuur een e-mail aan ahaak@odijmond.nl en we zorgen ervoor dat de bedrijfsnaam zo snel mogelijk aan de community wordt toegevoegd.

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag over het downloaden van, profiel aanmaken of gebruiken van de app?

Kijk hier bij de meest gestelde vragen of stuur een e-mail aan support@toogethr.com

Wie is Toogethr?

IJmond Bereikbaar en Toogethr werken al langere tijd succesvol samen. De kwaliteit van hun samenrijd-app, die al door meerdere bedrijven en organisaties in de IJmond wordt gebruikt, is hoog en de metingen betrouwbaar. We zijn samen opgetrokken bij de ontwikkeling van Toogethr Cycles en we zijn er dan ook trots op om launching  partner te zijn. Deze app vervangt alle activiteiten die we voorheen met Ring-Ring deden.