Toogethr Cycles

De gratis fiets-naar-je-werk-app

Zo gezond en veilig mogelijk naar je werk

Het is rustig: op straat, op de weg, in kantoren en bedrijven. Iedereen heeft links of rechtsom wel te maken met de gevolgen van corona. Per 1 juni zijn de maatregelen verder versoepeld. Dat is goed nieuws. Thuiswerken is nog steeds de norm, maar toch gaan van veel bedrijven de deuren weer wat open, zodat medewerkers ‘naar het werk’ kunnen komen. Wat ons betreft gebeurt dat natuurlijk wel op de meest gezonde en meteen ook verantwoorde manier: op de fiets!

Om het fietsen van het begin af aan te stimuleren, introduceren we met veel plezier de gratis nieuwe fiets-naar-je-werk-app: Toogethr Cycles. Met de app  spaar je punten voor je gefietste woon/werkkilometers. Die punten wissel je voor cadeaus uit de webshop of doneer je aan het goede doel. Voorwaarde is dat de postcode van je werkadres in de IJmond is. Toogethr Cycles is beschikbaar voor Android en Apple. En – vooral belangrijk voor de werkgevers – tot het einde van het jaar is de app gratis. IJmond Bereikbaar betaalt het gebruik én de inhoud van de webshop. 

Nu fietsen stimuleren: gezond en verantwoord

Veel mensen die een woon/werkafstand tot 8 kilometer hebben, fietsen al naar het werk. Fietsen is gezond: omdat je meteen in beweging bent, en ook omdat je nauwelijks in de actieradius van andere mensen hoeft te zijn. Anderhalve meter afstand houden is niet moeilijk. Met de fietsapp willen we er voor zorgen dat medewerkers – juist ook als het woon/werkverkeer weer op gang komt – niet massaal in de eigen auto stappen en ook het OV even kunnen laten voor wat het is.

Wie is Toogethr?

IJmond Bereikbaar en Toogethr werken al langere tijd succesvol samen. De kwaliteit van hun samenrijd-app, die al door meerdere bedrijven en organisaties in de IJmond wordt gebruikt, is hoog en de metingen betrouwbaar. We zijn samen opgetrokken bij de ontwikkeling van Toogethr Cycles en we zijn er dan ook trots op om launching  partner te zijn. Deze app vervangt alle activiteiten die we voorheen met Ring-Ring deden.

Toolkit voor interne communicatie

Wil je de Toogethr Cycles app intern promoten?

Werk jij op de Trompet?

Voor bedrijventerrein De Trompet hebben we één gezamenlijke community opengesteld: De Trompet Heemskerk. Iedereen die op De Trompet 1 en 2 werkt, meldt zich aan met het zakelijke emailaccount van het eigen bedrijf. Je wordt dan direct aan de community ‘De Trompet Heemskerk’ toegevoegd.  

Belangrijk: 

Dit zijn de bedrijven die we al kennen: Overzicht bedrijven De Trompet (pdf)

Krijg je bij het aanmaken van je account de melding ‘jouw bedrijf is nog niet bekend bij Toogethr’? Niet getreurd: stuur een e-mail aan ahaak@odijmond.nl en we zorgen ervoor dat de bedrijfsnaam zo snel mogelijk aan de community wordt toegevoegd.

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag over het downloaden van, profiel aanmaken of gebruiken van de app?

Kijk hier bij de meest gestelde vragen of stuur een e-mail aan support@toogethr.com