Vacature Mobiliteitsmanager IJmond Bereikbaar (32/36 uur)

nov 30 2018

Vacature Mobiliteitsmanager IJmond Bereikbaar (32/36 uur)

Staat vrijheid voor jou gelijk aan eigen verantwoordelijkheid, initiatief nemen en keuzes durven maken? Past het bij je om actief onderdeel uit te maken van een team waar het normaal is om feedback te geven en te ontvangen? Dan heeft Omgevingsdienst IJmond voor jou een bijzondere werkplek. Als (medior) mobiliteitsmanager voor het programma IJmond Bereikbaar draag jij zelfstandig, maar ook samen met jouw collega’s bij aan een duurzame, veilige en schone leefomgeving.

 

IJmond Bereikbaar is een succesvol mobiliteitsprogramma, waar gemeenten, de Omgevingsdienst en het bedrijfsleven met elkaar samenwerken om met duurzame, schone oplossingen de bereikbaarheid van de regio en doorstroming van het verkeer te verbeteren.

 

Wat ga je doen

  • Adviseren over en aanjagen van slim reizen bij bedrijven in de IJmond
  • Bedenken en realiseren van een toekomstbestendig mobiliteitsbeleid en mobiliteitsoplossingen
  • Werkgeversaanpak IJmond Bereikbaar verder vormgeven in relatie tot de energietransitie
  • Werkgevers en gemeenten adviseren over passende mobiliteitsoplossingen
  • Ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van mobiliteitsbeleid bij bedrijven, zowel gericht op personen- als goederenvervoer
  • Maken, uitzetten en interpreteren van mobiliteit scans op maat bij bedrijven en resultaten deze omzetten naar acties
  • Monitoren en rapporteren van de binnen het programma behaalde resultaten
  • Verder vormgeven van een aanpak gebaseerd op het wettelijk kader (handhaving)
  • Je werkt nauw samen met de programmamanager, communicatie adviseur en projectmedewerker mobiliteit

 

Wat wij van je vragen

We zoeken iemand met minimaal HBO denk- en werkniveau en minstens vier jaar relevante werkervaring. Mobiliteit staat voor jou gelijk aan termen als modal shift, gedragsverandering, vervoersmodaliteiten en MaaS. Je bent strategisch vaardig en een volwaardig gesprekspartner voor het hoger management in het bedrijfsleven. Ook spreek je de taal van beleidsambtenaren bij gemeenten, provincie en regionale samenwerkingsverbanden.

 

Meer informatie en de sollicitatieprocedure

Wij vertellen je graag wie we zijn en waar we voor staan. Neem daarom eens een kijkje op onze website www.odijmond.nl/introductie. De functie wordt gewaardeerd in functieschaal 10 van de CAR UWO, (max € 4.225,00 bruto per maand) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor gerichte vragen over deze functie kun je contact opnemen met Sophie Zwetsloot, programmamanager mobiliteit: 0251-263852.

 

We ontvangen je CV en motivatiebrief graag digitaal: p&o@odijmond.nl. Solliciteren kan tot en met vrijdag 28 december 2018. De eerste gespreksronde staat gepland op woensdag 9 januari 2019. Datum voor een mogelijk tweede gesprek is dinsdag 15 januari 2019.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share Post