Online ritregistratie

Je doet mee met IJmond Bereikbaar – Goed op weg op de fiets. Dat is goed voor je gezondheid, het milieu en de bereikbaarheid van de regio. En ook voor je portemonnee. IJmond Bereikbaar staat voor je klaar om jou en je werkgever  te motiveren en informeren. We bieden challenges en acties aan waar je mooie prijzen mee kunt winnen. We regelen e-bike probeeracties en fietsonderhoudacties bij je werkgever (als deze daar voor openstaat) en we delen de laatste informatie over het nieuwe fietsenplan, fietsstimulering en subsidies. Alles om jou voor je woon/werkritten fan van je fiets te maken en houden.

 

Om ons programma uit te voeren, hebben we wel jullie ritregistraties nodig. Daarom onze vriendelijk maar ook dringende vraag om je fietsritten tot en met december 2017 door te geven.

 

Ritten doorgeven: met de fietsapp of het online ritregistratieformulier

1) Makkelijk: download en gebruik de fietsapp van Ring-Ring. Het registeren van je fietsritten gebeurt dan automatisch. Je hoeft niets meer te doen.

 

Goed om te weten

  • Fiets je al langer mee met IJmond Bereikbaar (je hebt je al voor 1 april 2017 bij ons aangemeld), en wil je de app gebruiken? Volg dan deze stappen.
  • Heb je je na 1 april 2017 ingeschreven? Dan heb je een e-mail ontvangen met informatie over het downloaden en gebruiken van de app. Heb je deze e-mail niet gehad, stuur dan een berichtje naar mailto:info@ijmondbereikbaar.nl en we maken het meteen voor je in orde.

 

2) Of geef je fietsritten 1x per maand door met het online ritregistratieformulier

 

Goed om te weten

  • Fiets je al langer mee met IJmond Bereikbaar (je hebt je al voor 1 april 2017 bij ons aangemeld), dan heb je een inlogcode en wachtwoord voor toegang tot het ritregistratieformulier ontvangen. Kwijt of wachtwoord vergeten? Stap over op de fietsapp of vraag via ‘wachtwoord vergeten’ een nieuw wachtwoord aan.
  • Heb je je na 1 april 2017 ingeschreven? Dan heb je een e-mail ontvangen met informatie over de fietsapp. We willen graag dat je op deze manier registreert. Kan of wil je dat niet, of heb je een windows Phone (daar werkt de app helaas niet op), stuur dan een berichtje naar mailto:info@ijmondbereikbaar.nlen we sturen je alsnog inloggegevens voor het ritregistratieformulier toe.
  • Vul je je ritten meerdere keren per maand in? Klik dan na het invullen van je ritten op ‘Opslaan’. Zo kun je de volgende keer het formulier verder invullen.
  • Heb je alle ritten voor de hele maand ingevuld? Klik dan op ‘Verzenden’. De door jou ingevulde ritten zijn daarmee definitief. Je kunt het formulier niet meer aanpassen.
  • Wij ontvangen je formulier graag uiterlijk de 7e werkdag van de eerstvolgende maand. Onder alle deelnemers die hun fietsritten registreren verloten we de prijzen van de maandelijkse challenges.