Zakelijk verkeer

Slimme oplossingen voor afspraken buiten de deur

Zakelijk verkeer

Hoeveel medewerkers bij jou op het bedrijf komen met de auto naar het werk omdat ze in de loop van de dag een afspraak buiten de deur hebben? En hoeveel auto’s staan er daarom 80% van de tijd stil op het parkeerterrein?

Voor sommige bedrijven is het rendabel om zelf te investeren in poolauto’s, en die aan te bieden voor zakelijke ritten. Voor kleinere organisaties is zo’n investering vaak te groot. Inmiddels zijn er veel schone en duurzame oplossingen, die interessant zijn voor zowel kleine als grote bedrijven. Medewerkers komen met de fiets, e-bike of het OV naar het werk en voor de complexe of verre zakelijke ritten staat een financieel aantrekkelijke schone poolauto voor hen klaar.

Zakelijk elektrisch autodelen

De auto is niet weg te denken uit het verkeer. En dat hoeft ook niet. Slim gebruik ervan, dat is wel een logische en vanzelfsprekende stap. Steeds meer mensen delen hun eigen auto of gebruiken een deelauto. Ook voor bedrijven is autodelen aantrekkelijk: financieel en voor het milieu.

IJmond Bereikbaar werkt samen met Buurauto. Zij zijn groot geworden met het aanbieden van deelauto’s  bij particulieren. En nu klaar om deze vorm van duurzame en efficiënte mobiliteit ook te introduceren voor zakelijk gebruik.

Zo werkt het

Buurauto is de elektrische deelauto die je deelt met de bedrijven in je directe omgeving. Gebruiksgemak voor een ieder met afspraken buiten de deur. Geschikt voor grotere en kleine ondernemingen. Toegankelijk met een gebruiksvriendelijke app en overzichtelijke monitoring van gereden ritten en kilometers.

Buurauto zorgt voor gemak en kostenbesparing. Met enkele auto’s wordt een groot aantal bedrijven op één bedrijventerrein bediend voor alle zakelijke ritten.

De voordelen
  • Minder of geen poolauto’s  in eigen beheer nodig
  • Medewerkers kunnen met de fiets of het OV naar het werk komen. Buurauto staat klaar voor zakelijke afspraken buiten de deur.
  • Kostenbesparend! Je betaalt alleen wanneer je de auto gebruikt.
  • Geen noemenswaardige administratie.
  • Extra! Werknemers kunnen de poolauto ook in privétijd gebruiken, zonder extra administratie of risico voor de werkgever.
Voor wie

Buurauto heeft via IJmond Bereikbaar een opstartsubsidie ontvangen uit de Investeringsimpuls duurzame zeehavens Noord-Holland van de Provincie Noord-Holland. Dat betekent dat zij een extra aantrekkelijk aanbod kunnen doen aan bedrijven gelegen in het zeehavengebied van Velsen en Beverwijk: Kagerweg, De Pijp, Noordwijkermeer, Grote Hout, Business Park IJmond, Tata Steel, Averij Haven, IJmond Haven, Haven IJmuiden.

Interview Buurauto en Toogethr in magazine Leven

Lees het interview met Bas Verdoorn (Buurauto) en Joost Bijlsma (Toogethr). Klik hier.