IJmond fietst door

De doorfietsroute IJmond is in ontwikkeling. Dit is een route die loopt van Alkmaar tot Haarlem, dwars door de IJmond. Met de campagne ‘IJmond fietst door’ kun je door te fietsen sparen voor donaties aan lokale goede doelen en voor leuke uitjes of producten. Meld je aan voor ‘IJmond fietst door’ en download de app van Toogethr Cycles.

Op maandag 20 maart start IJmond Bereikbaar met de campagne om meer mensen in de IJmond te stimuleren om met de fiets te gaan. Bijvoorbeeld naar het werk of om boodschappen te doen.
Fietsen is niet alleen goed voor jou en het milieu, het is ook de ideale manier om IJmond beter bereikbaar te maken. Én, door gebruik te maken van de doorfietsroute krijg je punten.

Hoe werkt het?

Wanneer jij gebruik maakt van de doorfietsroute binnen de IJmond, spaar je gemakkelijk punten met de Toogethr Cycles app. In de webshop is het mogelijk om de gespaarde punten in te wisselen voor donaties aan lokale goede doelen. Ook kun je sparen voor een toegangskaart voor het zwembad of een voetbalwedstrijd, voor gratis koffie met gebak of andere producten van lokale ondernemers.

Fiets mee!

Doe mee en registreer je via: www.ijmonddoorfietsroute.nl of scan de QR-code.