Disclaimer

Bij het plaatsen en up-to-date houden van de website wordt de uiterste zorgvuldigheid nagestreefd. Voor de juistheid of volledigheid kan echter niet worden ingestaan. IJmond Bereikbaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op de website. Aan deze internetpublicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Privacy

IJmond Bereikbaar respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij houden ons hierbij aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. IJmond Bereikbaar is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site, maar uw naam en dergelijke hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan www.ijmondbereikbaar.nl (bijvoorbeeld IP-adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Auteursrecht

IJmond Bereikbaar maakt op haar website gebruik van eigen foto's en stockfotografie. Het is niet toegestaan om de eigen foto's voor commerciële of niet-commerciële doeleinden te gebruiken.

Mocht er op deze website beeldmateriaal staan, waarop bepaalde rechten liggen en u maakt daartegen als eigenaar bezwaar, verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. IJmond Bereikbaar zal het gebruikte beeldmateriaal dan zo spoedig mogelijk van haar website verwijderen.

Browser

De website van IJmond Bereikbaar is geoptimaliseerd voor actuele versies van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox en Apple Safari, en maakt daar waar absoluut nodig gebruik van Java-script en Cookies.