Fietsstimulering

Wil je meer werknemers op de fiets? IJmond Bereikbaar werkt samen met Toogethr Cycles en betaalt voor ondernemers in de IJmond 6 maanden het gebruik van de fietsapp en de inhoud van de webshop. De fietsapp beloont gefietste woon-werkkilometers en stimuleert ook de thuiswerkers om regelmatig te bewegen.

Meld je aan

Neem contact op met het team van IJmond Bereikbaar en wij helpen je graag verder.

Hoe werkt het?

Fietsen wordt beloond

De fietsapp zet gefietste kilometers direct om in spaarpunten, die verzilverd kunnen worden in de speciaal voor jouw bedrijf ingerichte webshop. Er kan gespaard worden voor goede doelen of voor cadeaubonnen. Een extra zetje in de rug, vooral als ook privé gereden kilometers worden meegerekend. Doordat elke fietsrit meetelt, maakt Toogethr Cycles het gebruik van de fiets ook voor de lange termijn aantrekkelijk.

Samen fietsen

In de fietsapp regelen jouw medewerkers gezamenlijke ritten, werken ze samen aan doelen en doen ze mee aan ludieke challenges. Zo wordt er een eigen fietscommunity opgebouwd, wat de onderlinge band tussen collega’s versterkt.

Wat zijn de voordelen?

Als jouw bedrijf is gevestigd in Beverwijk, Heemskerk of Velsen, dan kun je meedoen met Toogethr Cycles. Deze aanpak van fietsstimulering wordt ook nog eens gedeeltelijk gefinancierd door IJmond Bereikbaar.

Veel bedrijven, groot en klein gingen je al voor. In de IJmond zijn er in 2022 al ruim 900.000 fietskilometers geregistreerd en daarmee is er zo'n 109.000 kg minder CO2 uitgestoten!

Andere voordelen zijn:

  • Vitalere medewerkers:
    De fiets is een verantwoord alternatief voor de auto. Fietsen werkt ontspannend en is goed voor de mentale en fysieke gezondheid. Met Toogethr Cycles krijgt u uw medewerkers gemakkelijker op de pedalen!
  • Maatschappelijk bewust ondernemen:
    Het gebruik van Toogethr Cycles draagt bij aan een imago van werkgever die bijdraagt aan duurzaam ondernemen. Jouw bedrijf speelt een actieve rol in het realiseren van een gewenste gedragsverandering.
  • Heldere rapportages:
    Je krijgt inzicht in rapportages die inzicht geven in bijvoorbeeld het aantal kilometers wat jouw medewerkers individueel en gezamenlijk hebben gereden en welke bijdrage ze daarmee leveren aan het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw bedrijf.